اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 252809

تاریخ: 1403/05/10

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 252809

تاریخ: 1403/05/10

کپی نشانی خبر

فولاد غدیر نی ریز، میزبان مجدد جاذب های سولفورزدایی خوارزمی

IMG_20240731_153920_066

واحد سولفورزدایی مجتمع فولاد غدیر نی ریز که طراحی پایه و تفصیلی آن برای نخستین بار در کشور توسط یک تولید کننده کاتالیست یعنی شرکت گسترش فناوری خوارزمی انجام یافته و در سال 1399 تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفته بود، بار دیگر میزبان جاذب های سولفورزدایی خوارزمی می شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی مجتمع فولاد غدیر نی ریز؛ این واحد بر مبنای دانش مهندسی و تجربیات گسترده واحد مهندسی شرکت خوارزمی که بر اساس داده های دریافتی از طیف وسیعی از واحد های سولفورزدایی مجتمع های احیاء مستقیم سراسر کشور پایه نهاده و بهینه سازی شده است، طراحی گردید. واحد در سال 99 پس از پایان فاز طراحی، با سرعت احداث، با جاذب های خوارزمی بارگذاری و مورد بهره برداری قرار گرفت. از آن زمان تا کنون کادر مجرب این واحد با بهره گیری از جاذب های سولفورزدایی تولیدی شرکت خوارزمی توانسته اند به نتایج چشمگیری از لحاظ طول عمر و عملکرد جاذب و کمترین مشکلات عملیاتی دست یابند.

با عنایت به عملکرد موفقیت آمیز محصولات پیشین، مدیران مجتمع فولاد غدیر نی ریز، بار دیگر تصمیم به اعتماد به توانمندی های شرکت خوارزمی و استفاده از محصولات ایرانی گرفتند و طی قراردادی برای بار سوم تأمین جاذب های سولفورزدایی به گسترش فناوری خوارزمی واگذار شد.

امید داریم که اینبار نیز با همراهی و همکاری نیروهای تلاشگر و متخصص مجتمع غدیر نیریز و مهندسین واحد فرآیند خوارزمی در کلیه مراحل بارگذاری، راه اندازی و پایش عملکرد جاذب، برگ دیگری از دفتر موفقیت های مشترک را با این مجموعه معظم فولادی به ثبت رسانیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حضور فعال صبانور در کنفرانس دو‌ روزه بین‌المللی «استیل‌مکس» عمان

این شرکت با هدف معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری زنجیره ارزش فولاد جمهوری اسلامی ایران، در نخستین کنفرانس بین‌المللی فولاد «استیل‌مکس» که طی روزهای ۲۴ و ۲۵ آذرماه در شهر مسقط کشور عمان برگزار شد، حضوری فعال و اثرگذار داشت.

ارز چند نرخی و تشدید صادرات غیررسمی ورق های فولادی، دامپینگ منطقه‌ای و تهدید منافع ملی

اختلاف زیاد قیمتی ورق گرم در بورس کالا و بازار آزاد همزمان با افزایش نرخ ارز در بازار آزاد، به‌طور اجتناب‌ناپذیر منجر به افزایش صادرات غیررسمی ورق گرم فولاد مبارکه به بازار کشورهای همسایه خواهد شد؛ پدیده‌ای که آثار آن مستقیماً زنجیره تولید داخل، بازار سرمایه و منافع ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.