اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 226144

تاریخ: 1402/09/30

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 226144

تاریخ: 1402/09/30

کپی نشانی خبر

عملیات اجرایی طرح اوره و آمونیاک پتروشیمی گلستان آغاز شد

50138204-1847-4e6a-abea-af2e8d46594b

بعد از ورود مستقیم رئیس‌جمهور، پیگیری‌های قوه قضاییه و باز شدن گره قدیمی حقوقی پتروشیمی گلستان، امروز عملیات اجرایی این طرح، بعد از انتقال ۶۰ درصد مالکیت به هلدینگ خلیج فارس با حضور وزیر نفت آغاز شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛ همزمان با سفر رئیس‌جمهور و هیأت دولت به استان گلستان، مهندس جواد اوجی با حضور در این مجتمع ضمن بازدید و بررسی آخرین وضعیت این طرح اوره آمونیاک، دستور آغاز دوباره عملیات اجرایی این پروژه را پس از سال‌ها بلاتکلیفی صادر کرد.

این پتروشیمی که بخش اعظم سهام‌داران آن مردم بودند، مشکلات بسیاری را در ۱۷ سال اخیر از سر گذرانده است.

بعد از ورود رئیس‌جمهور به مشکلات این پروژه و دستور برای رفع آن و همچنین پیگیری‌های قوه قضاییه، نماینده استان گلستان در مجلس شورای اسلامی، وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی و تشکیل کارگروهی تخصصی برای حل مشکلات حقوقی این شرکت، اکنون با خریداری سهام ۶۰.۴ درصدی پتروشیمی گلستان توسط هلدینگ خلیج فارس، این طرح تا سه سال و نیم آینده به سرانجام خواهد رسید.

با راه‌اندازی پتروشیمی گلستان که سالانه یک میلیون و صد هزار تن اوره و آمونیاک تولید خواهد کرد، تا دو هزار شغل مستقیم در زمان بهره‌داری ایجاد خواهد شد و نقش مهمی در توسعه این استان ایفا می‌کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فردا؛ آغاز به کار سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران، فردا پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند.

تأخیر در زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر اینکه تکمیل به‌ موقع زیرساخت‌های کلان این منطقه، مهمترین پیش‌نیاز توسعه سرمایه‌گذاری و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی است؛ در بازدید میدانی از پروژه‌های زیرساختی منطقه متبوعش، ضمن ارزیابی دقیق پیشرفت فیزیکی و مالی طرح‌ها، تصمیمات اجرایی جدیدی را برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، تسریع عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار ابلاغ کرد.