اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 220189

تاریخ: 1402/08/21

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 220189

تاریخ: 1402/08/21

کپی نشانی خبر

امکان سنجی تولید بیش از ۲۰ هزار تُن ماهیان خاویاری در کشور

75614_304

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران، گفت: با توجه به مطالعات و زیرساخت‌های ایجاد شده امکان تولید بیش از ۲۰ هزار تُن ماهیان خاویاری پرورشی در کشور پیش بینی شده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران؛ رجبعلی قربانزاده اظهار داشت: با توجه به ممنوعیت صید و صادرات ماهیان خاویاری تکثیر و پرورش این گونه ماهیان مورد توجه سازمان شیلات ایران قرار گرفته است به طوری که اقدامات صورت گرفته توسط این سازمان طی یک دهه گذشته، رشد قابل توجهی را در صنعت پرورش خاویار نشان می‌دهد.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران، ادامه داد: در حال حاضر در ۲۲ استان کشور، ۱۹۵ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری  وجود دارد که ۱۵۰ مزرعه دارای پروانه با تولید در حجم بالاست و ۴۵ مزرعه دیگر جزء مزارع خانگی هستند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ظرفیت ایجاد شده در استان‌های کشور حدود هشت هزار و ۵۰۰ تُن گوشت و ۱۲۰ تن خاویار است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ بیش از چهار هزار و ۶۶۰ تن ماهیان خاویاری پرورشی در قالب چهار هزار و ۶۴۵ تُن گوشت و ۱۸ تُن خاویار در کشور تولید شد.

وی اذعان داشت: با توجه به مطالعات و زیرساخت‌های ایجاد شده امکان تولید بیش از ۲۰ هزار تُن ماهیان خاویاری پرورشی در کشور پیش‌بینی شده است.

این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران به حمایت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی توسط سازمان شیلات ایران اشاره کرد و اظهار داشت: تسهیلات لازم با معرفی سازمان شیلات ایران در اختیار علاقه‌مندان به ورود در زمینه سرمایه گذاری پرورش ماهیان خاویاری از طریق ایجاد مزارع تخصصی در تمام استان‌های کشور، قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه بخش اعظم خاویار پرورشی به کشور‌های هدف صادر می‌شود، بیان داشت: خاویار پرورشی ایرانی از مسیر گمرک جمهوری اسلامی ایران به ۳۴ کشور دنیا طی سال گذشته صادر شده است.

این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران تاکید کرد: آمار رسمی ارائه شده از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که مقدار سه هزار و ۵۰۰ کیلوگرم خاویار پرورشی بر‌اساس مجوز‌های صادره توسط مدیریت اجرایی سایتس به طور رسمی صادر شده است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران، اذعان داشت: پیش‌بینی می‌شود حداقل ۵۰ درصد میزان خاویار خروجی از مسیر گمرک به صورت مسافری و چمدانی از کشور خارج شده باشد.

قربانزاده، یادآور شد: با توجه به مطالب فوق به عبارتی حدود ۵.۵ تن خاویار پرورشی طی سال گذشته در قالب صادرات گمرکی و نیز چمدانی و مسافری از کشور خارج شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.

هیمکو؛ پیشران توسعه لجستیک معدنی و حلقه راهبردی اتصال معادن ایران به بازارهای جهانی

توسعه صنایع معدنی ایران بیش از هر زمان دیگری به رفع گلوگاه‌های زیرساختی و تقویت شبکه لجستیک وابسته است. ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور می‌توانند در رشد اقتصادی، ارزآوری و اشتغالزایی نقش‌آفرین باشند، اما محدودیت‌های حمل‌ونقل، هزینه‌های بالای جابه‌جایی و ناهماهنگی میان حلقه‌های تولید و صادرات؛ همواره مانعی جدی در مسیر رقابت‌پذیری این صنایع به شمار می‌رود.

درآمد گهرزمین از ۸۵هزار میلیارد تومان عبور کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد «کگهر» در بورس، طی ۹ماه منتهی به ۳۱شهریور ۱۴۰۵ توانست درآمدهای عملیاتی خود را با رشد ۶۱درصدی به حدود ۸۵هزار و ۴۷۱میلیارد تومان برساند. در همین دوره، سود ناخالص شرکت به بیش از ۲۳هزار و ۲۲۸میلیارد تومان و سود خالص آن با رشد ۶۶درصدی به حدود ۱۹هزار و ۸۳۱میلیارد تومان افزایش یافت.