اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 201215

تاریخ: 1402/03/16

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 201215

تاریخ: 1402/03/16

کپی نشانی خبر

افزایش ۲۲ درصدی تناژ تولید ماهانه شرکت فنرسازی زر

722e584e-1c2f-4b1b-91b6-ab85474f5a38

مدیرعامل گروه فنرسازی زر گفت: در اردیبهشت ماه سال جاری هزار و  ۱۰۰ تن، انواع فنرهای تخت و پارابولیک  خودرو تولید شد كه این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته كه میزان تولید ۹۰۱ تن بود، رشد 22 درصدی داشته است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه خودروسازی سایپا؛ امید حیدری در خصوص روند تولید گروه فنرسازی زر، اظهار داشت: با رهنمودهای مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا مبنی بر تولید محصولات اقتصادی و با شناسایی نقاط قابل بهبود در خطوط تولید و همچنین ارتقاء بهره وری در ایستگاه‌های گلوگاهی تولید، این شرکت توانست در اردیبهشت ماه سال جاری هزار و ۱۰۰ تن انواع فنرهای تخت و پارابولیک، تولید كند. بر این اساس نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در تناژ تولید رشد 22 درصدی حاصل شده است؛ سال گذشته میزان تولید انواع فنرهای خودرو  ۹۰۱ تن بوده است.                                     

او افزود: فروردین و اردیبهشت ماه سال گذشته، تناژ تولید شركت فنرسازی زر، هزار و ۴۰۷ تن بود و در مدت مشابه سال جاری این عدد به هزار و ۷۰۰ تن رسید. میزان تولید این مجموعه در مدت مشابه سال‌های 1400، 1399، 1398 و 1397 به ترتیب  ۸۲۸ تن ، ۶۱۴ تن ، ۵۴۳ تن و ۵۳۷ تن بوده است.                                         

 مدیرعامل گروه فنرسازی زر به افزایش فروش این مجموعه اشاره و خاطرنشان كرد: از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه، میزان فروش این مجموعه به هزار و ۵۱۳ تن ( به ارزش ریالی 982 میلیارد ریال) رسید، این عدد در مدت مشابه سال گذشته هزار و  164 تن ( به ارزش ۵۶۲ میلیار ریال ) بود. بر این اساس در این حوزه رشد 30 درصدی حاصل شده است.

او  با اشاره به افزایش تولید در شرکت زر گلپایگان، خاطر نشان کرد: این شركت، با تصمیمات اتخاذ شده و با رویکرد جدید در زمینه‌های تولید و کیفیت، گام‌های مؤثری در تولید برداشته است، به گونه‌ای كه در اردیبهشت ماه سال جاری، شرکت زر گلپایگان 516 تن تولید داشته که این عدد در مدت مشابه سال گذشته 333 تن بوده است.

مدیرعامل گروه فنرسازی زر تاکیدکرد: درصدد هستیم با انجام پروژه‌ها و برنامه‌های استراتژیک تعریف شده و همچنین افزایش بهره‌وری در راستای تحقق ماموریت ها و اهداف کلان گروه خودروسازی سایپا، حرکت کنیم و رضایت ذی‌نفعان را به دست آوریم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.

هیمکو؛ پیشران توسعه لجستیک معدنی و حلقه راهبردی اتصال معادن ایران به بازارهای جهانی

توسعه صنایع معدنی ایران بیش از هر زمان دیگری به رفع گلوگاه‌های زیرساختی و تقویت شبکه لجستیک وابسته است. ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور می‌توانند در رشد اقتصادی، ارزآوری و اشتغالزایی نقش‌آفرین باشند، اما محدودیت‌های حمل‌ونقل، هزینه‌های بالای جابه‌جایی و ناهماهنگی میان حلقه‌های تولید و صادرات؛ همواره مانعی جدی در مسیر رقابت‌پذیری این صنایع به شمار می‌رود.

درآمد گهرزمین از ۸۵هزار میلیارد تومان عبور کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد «کگهر» در بورس، طی ۹ماه منتهی به ۳۱شهریور ۱۴۰۵ توانست درآمدهای عملیاتی خود را با رشد ۶۱درصدی به حدود ۸۵هزار و ۴۷۱میلیارد تومان برساند. در همین دوره، سود ناخالص شرکت به بیش از ۲۳هزار و ۲۲۸میلیارد تومان و سود خالص آن با رشد ۶۶درصدی به حدود ۱۹هزار و ۸۳۱میلیارد تومان افزایش یافت.