اخبار ویژه |
کشاورزی

کد خبر: 603

تاریخ: 1395/01/15

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
کشاورزی

کد خبر: 603

تاریخ: 1395/01/15

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

جزئیات تازه از واردات میوه‌های ممنوعه خارجی


جزئیات تازه از واردات میوه‌های ممنوعه خارجی

یک مقام مسئول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار گفت: برای میوه‌های قاچاق موجود در مغازه‌ها که ارزش مالی آنها کمتر از یک میلیون تومان است، پرونده قضایی تشکیل نمی‌شود.

هادی بختیاری درباره اینکه چرا با وجود برخورد دستگاه‌های مسئول با واردات غیرمجاز میوه به کشور طی ماه‌های اخیر شاهد عرضه این محصولات در برخی مغازه‌های خرده فروشی هستیم، اظهار داشت: قانونی در این زمینه وجود دارد که براساس آن برای میوه‌های قاچاق موجود در مغازه‌ها که ارزش مالی آنها کمتر از یک میلیون تومان است، پرونده قضایی تشکیل نمی‌شود. وی اضافه کرد: بنابراین اگر پرونده‌ای در این رابطه وجود داشته باشد که ارزش آن کمتر از یک میلیون تومان است، بررسی نخواهد شد. 
این مقام مسئول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار تصریح کرد: این مساله باعث می‌شود تمام میوه فروشی ‌ها استثنا شوند؛ چراکه هیچ میوه فروشی یک میلیون تومان میوه قاچاق در مغازه خود ندارد. 
بختیاری با بیان اینکه ممکن است میوه فروش خاطی، جریمه یا میوه او  توقیف شود، به مهر گفت: عمده میوه قاچاق در میدان مرکزی میوه و تره‌بار توزیع نمی‌شود؛ بلکه مغازه داران خود با قاچاقچیان در ارتباط هستند.
وی با اشاره به اینکه واردکنندگان اصلی این میوه‌ها را در اختیار مغازه‌داران قرار نمی‌دهند و این کار توسط عده‌ای دلال و واسطه انجام می‌شود، افزود: ممکن است رابطه بین مغازه‌داران و واسطه‌‌ها در میدان مرکزی یا هر جای دیگری  برقرار شود، ضمن اینکه گاهی میوه‌های ممنوعه موجود در سردخانه را پشت وانت قرار می‌دهند و آنها را مستقیما برای میوه‌فروش می‌برند گاهی نیز وانت‌هایی اطراف میدان یا خود میدان مرکزی می‌آیند، میوه‌ها را در وانت قرار می‌دهند و می‌برند اما این‌گونه نیست که معامله آن‌ها در میدان مرکزی انجام شود.

بختیاری ادامه داد: میوه‌فروش‌ها می‌دانند از چه کسانی باید این میوه‌ها را خریداری کنند و دلالان نیز می‌دانند به چه کسانی باید آن‌ها را بفروشند. این مقام مسئول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار با بیان اینکه حجم میوه‌ توقیف و معدوم شده توسط مسئولان دولتی در برابر آنچه که وارد می‌شود بسیار ناچیز است، گفت:‌ مبارزه با میوه قاچاق کار بی معنایی است؛ چراکه این میوه‌ها از ۵ استان می گذرند تا به تهران برسند، ضمن اینکه حمل آنها هم  با کانتینر یخچال دار انجام می‌شود و  هر کانتینری هم نمی‌تواند آن‌ها را بیاورد.
بختیاری تصریح کرد: وقتی محموله مذکور از ۵ استان می گذرد و هیچ مامور گمرک، راهداری، تعزیرات و غیره  آن را نمی‌بیند پس نمی‌توان گفت قاچاق است؛ تهران شهری نیست که لب مرز باشد. وی با اشاره به اینکه میوه‌های ممنوعه خارجی وارد تهران و در سردخانه اطراف استان دپو می‌شود، اضافه کرد: در میدان مرکزی میوه و تره‌‌بار هم عرضه این‌گونه میوه‌ها انجام می‌گیرد اما نسبت به آنچه که وارد می‌شود، حجم آن ناچیز است.
بختیاری تاکید کرد: اگر این میوه‌ها قاچاق باشد نباید در بندرعباس از کانتینر بیرون بیاید، ضمن اینکه وقتی محموله فوق از گمرک رد می‌شود، یعنی مسئولان مربوطه یا این میوه‌ها را دیده‌اند و یا ندیده‌اند که در هر دو صورت مشکل وجود دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از دریچه دوربین رسانه‌ها/ پرورش دام سبک دینور شرکت کشاورزی و دامپروری اشراق

عکاسان خبری خبرگزاری‌های ایلنا، مهر، جماران، دانشجو، ایرنا، میزان،باشگاه خبرنگاران جوان، میراث آریا، برنا و نورفتو در سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» با حضور در واحد دام سبک دینور شرکت کشاورزی و دامپروری اشراق در کرمانشاه تصاویری را ثبت و منتشر کردند.

دیپلماسی اقتصادی در ایران آگروفود؛ رایزنان اقتصادی پای صحبت صادرکنندگان نشستند

رایزنان اقتصادی وزارت امور خارجه با حضور در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود ضمن بازدید از توانمندی‌های تولیدی و صادراتی کشور؛ با فعالان صنعت کشاورزی و غذایی درباره فرصت‌های توسعه بازارهای هدف و افزایش صادرات به گفت‌وگو پرداختند.

پگاه با بومی‌سازی تجهیزات پیشرفته لبنی ۴میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی رقم زد

حاجی‌علی معاون بازرگانی و پشتیبانی شرکت ساخت ماشین‌آلات و تحقیقاتی پگاه با اشاره به طراحی و تولید بومی تجهیزات پیشرفته صنعت لبنیات، از صرفه‌جویی حدود ۴میلیون یورویی در کشور خبر داد و گفت: این شرکت به عنوان جوان‌ترین عضو خانواده پگاه موفق شده است برخی از ماشین‌آلات های‌تک صنعت لبنی که پیش از این سابقه ساخت در ایران نداشتند را طراحی، تولید و به بازار عرضه کند.

پگاه سکاندار فناوری در صنعت لبنیات؛ ۵۴محصول دانش‌بنیان و صادرات به ۱۷کشور

دستان مدیر دانش‌بنیان و پروژه‌های تحقیقاتی فناور صنایع شیر ایران (پگاه) با تشریح آخرین دستاوردهای این مجموعه در حوزه فناوری و نوآوری، از اجرای موفق مگاپروژه ملی تولید شیر خشک نوزاد، دانش‌بنیان شدن ۲۳شرکت زیرمجموعه، تولید ۵۴محصول دانش‌بنیان و صادرات محصولات پیشرفته لبنی به ۱۷کشور خبر داد.