علی حسینی در گفتگو با مهر با بیان اینکه در حال حاضر سطح زیرکشت زعفران در دو استان خراسان جنوبی و خراسان رضوی بالغ بر ۸۰ هزار هکتار استان است، اظهارداشت: این میزان در ۱۰ تا ۱۵ سال آینده دو برابر میشود. وی اضافه کرد: ما باید چارهای برای این مساله بیندیشیم و تولید و صادرات را مدیریت کنیم. حسینی در پاسخ به این پرسش که با توجه به تولید زیاد و تقاضای پایین در بازارهای جهانی باید میزان تولید طلای سرخ را کاهش دهیم؟ گفت: خیر، نباید تولید را کاهش داد؛ بلکه باید آن را مدیریت کرد، به عنوان مثال فرآوردههای جانبی و صنایع تبدیلی را گسترش داد. وی ادامه داد: ما باید در این زمینه کارهای تحقیقاتی انجام دهیم و بتوانیم فناوریهای نو را به کار بگیریم تا فرآورده جدیدی از طلای سرخ استخراج و آن را در دنیا عرضه کنیم.