اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326056

تاریخ: 1405/02/20

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326056

تاریخ: 1405/02/20

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
در دیدار مدیران عامل دومجموعه مورد تاکید قرار گرفت:

توسعه همکاری‌های راهبردی بانک تجارت و مپنا

بانک تجارت؛
مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با مدیرعامل گروه مپنا بر آمادگی این بانک برای گسترش همکاری‌های جامع و بلندمدت در حوزه تأمین مالی پروژه‌های صنعتی و زیرساختی تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از مدیریت امور روابط‌ عمومی بانک تجارت؛ دکتر اخلاقی با اشاره به نقش مؤثر مپنا در توسعه زیرساخت‌های کلان کشور، مجموعه مپنا را از شرکای راهبردی بانک در بخش صنعت عنوان کرد و ضمن مرور سوابق تعاملات مشترک، بر ضرورت تقویت پشتیبانی مالی از پروژه‌های کلان حوزه انرژی، نیروگاهی و حمل‌ونقل تأکید داشت.

وی با بیان اینکه بانک تجارت آمادگی دارد همکاری جامع و کامل خود را با گروه مپنا در تمامی حوزه‌های تأمین مالی، خدمات ارزی و ریالی و طراحی راهکارهای نوین اعتباری گسترش دهد افزود: رویکرد ما، شکل‌دهی به یک همکاری پایدار و مبتنی بر اعتماد متقابل است تا بتوانیم متناسب با نیاز پروژه‌های بزرگ، خدمات مالی منعطف و کارآمد ارائه کنیم.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به شرایط کنونی کشور تأکید کرد: در مقطع فعلی، حمایت مؤثر از بنگاه‌های بزرگ صنعتی و پروژه‌های زیرساختی، یک ضرورت ملی است و شبکه بانکی باید نقش پشتیبان و تسهیل‌گر خود را با قوت بیشتری ایفا کند. بانک تجارت با درک مسئولیت خود، تلاش خواهد کرد با تأمین به‌موقع منابع مالی و ارزی و افزایش هماهنگی‌های عملیاتی، از تداوم تولید و اجرای پروژه‌های راهبردی کشور حمایت کند.

دکتر اخلاقی همچنین از برنامه‌ریزی برای تخصیص خطوط اعتباری متناسب با پیشرفت پروژه‌ها خبر داد و با اشاره به اهمیت تأمین به‌موقع منابع ارزی برای پروژه‌های صنعتی گفت: در حوزه تخصیص ارز نیز هماهنگی‌های لازم انجام شده و بانک تجارت آمادگی دارد ارز مورد نیاز طرح‌های در دست اجرا را در چارچوب مقررات و با سرعت مطلوب تأمین کند.

دکتر محمد اولیا مدیرعامل گروه مپنا نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های بانک تجارت به‌منظور پیشبرد پروژه‌های در دست اقدام اظهار داشت: تعامل سازنده و حرفه‌ای با بانک تجارت طی سال‌های گذشته نقش مؤثری در پیشبرد پروژه‌های ملی داشته است و تقویت همکاری‌های مالی و اعتباری، به‌ویژه در حوزه تأمین منابع و ارز مورد نیاز پروژه‌ها، می‌تواند به تسریع اجرای طرح‌های زیرساختی و افزایش ظرفیت‌های تولیدی کشور کمک شایانی کند.

در ادامه این دیدار، موضوع بهره‌گیری از برات الکترونیک، ابزارهای نوین مالی و… برای مدیریت بهتر زنجیره تأمین و تسهیل فرآیند پرداخت‌ها نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر تداوم جلسات تخصصی برای عملیاتی‌سازی توافقات تأکید شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تفاهمنامه همکاری بیمه دی و گروه اسنپ امضاء شد/ حکمرانی داده و مشتری‌مداری اولویت بیمه دی و گروه اسنپ

تفاهمنامه همکاری استراتژیک میان شرکت بیمه دی و گروه اسنپ در راستای توسعه خدمات بیمه‌ای نوین و پاسخ به نیازهای جامعه ناوگان حمل‌ونقل کشور منعقد شد. این همکاری با تمرکز بر بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، محصولات بیمه‌ای منعطف و مشتری‌مداری، نویدبخش تسهیل دسترسی رانندگان به پوشش‌های بیمه‌ای کارآمد و تحول در زنجیره ارزش دو مجموعه است.

استقرار تیم ارزیاب خسارت بیمه دی شعبه کرمانشاه در محورهای منتهی به مرز خسروی

همزمان با آغاز تردد زائران اربعین حسینی، شعبه کرمانشاه بیمه دی با استقرار تیم‌های ارزیاب خسارت در محورهای ارتباطی منتهی به مرز خسروی، خدمات بیمه‌ای خود را به‌صورت ویژه به زائران و بیمه‌گزاران ارائه می‌کند.

«احیا۱» با سودآورترین نیم‌سال، راهی فرابورس می‌شود؛ از رکورد تولید تا شفافیت در بازار سرمایه

شرکت «احیا استیل فولاد بافت» در دومین نشست ویژه معرفی خود برای ورود به فرابورس، ضمن تشریح عملکرد عملیاتی و مالی، از ثبت بالاترین سود سال‌های اخیر، تولید سالانه ۱.۶ میلیون تن آهن اسفنجی و حرکت به سمت افزایش شفافیت در بازار سرمایه خبر داد؛ شرکتی که در اوج تحریم‌ها به بهره‌برداری رسید و امروز به یکی از بازیگران مهم زنجیره فولاد کشور تبدیل شده است.