اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 325176

تاریخ: 1405/02/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 325176

تاریخ: 1405/02/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
جلسه مدیرعامل هلدینگ صباانرژی با استاندار خوزستان؛

از تشکیل زنجیره فولادی تا توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان

671727
استاندار خوزستان از برنامه‌ریزی برای تشکیل زنجیره کامل فولاد با هدف صادرات به عراق و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت؛ سید محمدرضا موالی‌زاده، در دیدار با علی پناهی، مدیرعامل هلدینگ صباانرژی و هیئت همراه، گفت: با وجود حملات دشمن به واحدهای فولادی و پتروشیمی خوزستان، به هیچ وجه به سمت بیمه بیکاری گسترده و تعدیل نیرو نرفتیم. آمار بیمه بیکاری نهایی به یک‌دهم برآوردهای اولیه کاهش یافته و این موضوع در دست بررسی است.

استاندار خوزستان ادامه داد: ما به دنبال حذف پیمانکاری‌های نیروی انسانی و ایجاد ثبات شغلی با قراردادهای مستقیم هستیم. تأکید مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور محترم دقیقاً بر همین مسیر یعنی حفظ امنیت شغلی کارگران در شرایط جنگی استوار است.

موالی‌زاده در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های معدنی و صنعتی استان اظهار داشت: خوزستان از دیرباز قطب فولاد کشور بوده و اکنون مجموعه‌هایی نظیر فولاد خوزستان، فولاد شادگان، فولاد اکسید، فولاد روهینا در دزفول، گروه ملی صنعتی فولاد ایران (تأسیس ۱۳۴۲) و شرکت لوله‌سازی اهواز را در اختیار دارد که می‌توانند یک زنجیره کامل فولادی تشکیل دهند.

وی تصریح کرد: در جوار ما کشور عراق قرار دارد و پس از سفر به استان‌های میسان، بصره و ذی‌قار، نیاز مبرم آن‌ها به محصولات فلزی را از نزدیک مشاهده کرده‌ایم. با وجود بنادر، راه‌آهن و ظرفیت‌های ترانزیتی خوزستان، تشکیل این زنجیره فولادی هم از نظر اقتصادی به‌صرفه است و هم زمینه صادرات پایدار را فراهم می‌کند.

استاندار خوزستان با اشاره به لزوم حرکت به سمت انرژی‌های پاک گفت: با توجه به آلودگی‌های زیست‌محیطی، باید به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر به‌ویژه انرژی خورشیدی برویم. ایذه با توجه به زاویه تابش آفتاب، مکان مناسبی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی است و توافق اولیه برای توسعه این انرژی‌های نو در استان صورت گرفته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.

هیمکو؛ پیشران توسعه لجستیک معدنی و حلقه راهبردی اتصال معادن ایران به بازارهای جهانی

توسعه صنایع معدنی ایران بیش از هر زمان دیگری به رفع گلوگاه‌های زیرساختی و تقویت شبکه لجستیک وابسته است. ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور می‌توانند در رشد اقتصادی، ارزآوری و اشتغالزایی نقش‌آفرین باشند، اما محدودیت‌های حمل‌ونقل، هزینه‌های بالای جابه‌جایی و ناهماهنگی میان حلقه‌های تولید و صادرات؛ همواره مانعی جدی در مسیر رقابت‌پذیری این صنایع به شمار می‌رود.

درآمد گهرزمین از ۸۵هزار میلیارد تومان عبور کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد «کگهر» در بورس، طی ۹ماه منتهی به ۳۱شهریور ۱۴۰۵ توانست درآمدهای عملیاتی خود را با رشد ۶۱درصدی به حدود ۸۵هزار و ۴۷۱میلیارد تومان برساند. در همین دوره، سود ناخالص شرکت به بیش از ۲۳هزار و ۲۲۸میلیارد تومان و سود خالص آن با رشد ۶۶درصدی به حدود ۱۹هزار و ۸۳۱میلیارد تومان افزایش یافت.