اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 323849

تاریخ: 1405/02/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 323849

تاریخ: 1405/02/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اتابک: نوسازی واحدهای صنعتی خسارت‌دیده آغاز شده است

وزیر-صمت
وزیر صمت با بیان اینکه فرآیند نوسازی واحدهای صنعتی خسارت‌دیده آغاز شده و با شتاب تمام دنبال می‌شود، گفت: برنامه‌ریزی لازم برای تأمین اقلام پتروشیمی مورد نیاز صنایع از طریق بورس صورت گرفت.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت صمت؛ سیدمحمد اتابک در نشست با اعضای کمیسیون صنایع و معادن، ضمن محکومیت حملات ناجوانمردانه دشمن صهیونیستی – آمریکایی به واحدهای صنعتی، اظهار کرد: در این روزها تولیدکنندگان را هرگز تنها نخواهیم گذاشت. تحقق این مهم، نیازمند هم‌افزایی میان مجلس شورای اسلامی، وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نفت، بانک مرکزی و دیگر نهادهای مسؤول برای تأمین اولویت‌های صنعتگران و حفظ اشتغال است.

بر اساس اعلام وزارت صمت، وی افزود: تولیدکنندگان این مرزوبوم، با وجود ناترازی انرژی و محدودیت‌های بسیار در سال‌های اخیر، هرگز همت و پشتکار خود را متوقف نکرده‌اند. آنان با تلاشی شبانه‌روزی و کار در شیفت‌های پیاپی، نقشی بی‌بدیل در تأمین نیازهای جامعه ایفا کرده‌اند و اکنون که حملات اخیر آمریکایی-صهیونیستی به برخی صنایع مادر و واحدهای تولیدی خسارت وارد ساخته، حمایت از این قشر فداکار بیش از پیش ضرورت یافته است.

وزیر صمت با اشاره به پیگیری حقوقی خسارت‌های وارده خاطرنشان کرد: ارزیابی کارشناسی خسارت‌های بخش تولید به پایان رسیده و طی دو مرحله، مراتب به سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) برای رسیدگی حقوقی و جبران خسارت ارسال شده است.

وی در ادامه بر تسریع در بازسازی صنایع آسیب‌دیده تأکید کرد و افزود: با بهره‌گیری از طرح‌های کارشناسی، فرآیند نوسازی واحدهای صنعتی خسارت‌دیده آغاز شده و با شتاب تمام دنبال می‌شود تا این واحدها با استفاده از فناوری‌های نوین، به مرتبه‌ای فراتر از گذشته دست یابند.

اتابک با بیان اینکه بخش عمده صنایع پایین‌دستی، وابسته به ورق‌های فولادی و محصولات پتروشیمی است، تصریح کرد: بخشی از این نیاز از طریق ارتقای ظرفیت داخلی تأمین خواهد شد و مابقی را مجموعه فولاد مبارکه با مسیر واردات جبران می‌کند. این سیاست دولت به معنای ممنوعیت واردات برای سایر شرکت‌ها نیست؛ بلکه رویکردی هوشمندانه در مدیریت عرضه است.

پیگیر اولویت‌های تولید هستیم

وی با تاکید بر تأمین زنجیره صنایع پایین‌دستی، یادآور شد: سیاست وزارت صمت، تضمین پایدار مواد اولیه برای تولید کشور است. بدین منظور، با هماهنگی وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، برنامه‌ریزی لازم برای تأمین اقلام پتروشیمی مورد نیاز صنایع از طریق بورس کالا صورت گرفته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان بر اجرای سیاست‌های حمایتی دولت برای تمدید بیمه کارگران و اعطای تسهیلات به کارفرمایان در راستای حفظ اشتغال کشور تأکید ویژه کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.

هیمکو؛ پیشران توسعه لجستیک معدنی و حلقه راهبردی اتصال معادن ایران به بازارهای جهانی

توسعه صنایع معدنی ایران بیش از هر زمان دیگری به رفع گلوگاه‌های زیرساختی و تقویت شبکه لجستیک وابسته است. ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور می‌توانند در رشد اقتصادی، ارزآوری و اشتغالزایی نقش‌آفرین باشند، اما محدودیت‌های حمل‌ونقل، هزینه‌های بالای جابه‌جایی و ناهماهنگی میان حلقه‌های تولید و صادرات؛ همواره مانعی جدی در مسیر رقابت‌پذیری این صنایع به شمار می‌رود.

درآمد گهرزمین از ۸۵هزار میلیارد تومان عبور کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد «کگهر» در بورس، طی ۹ماه منتهی به ۳۱شهریور ۱۴۰۵ توانست درآمدهای عملیاتی خود را با رشد ۶۱درصدی به حدود ۸۵هزار و ۴۷۱میلیارد تومان برساند. در همین دوره، سود ناخالص شرکت به بیش از ۲۳هزار و ۲۲۸میلیارد تومان و سود خالص آن با رشد ۶۶درصدی به حدود ۱۹هزار و ۸۳۱میلیارد تومان افزایش یافت.