اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 322746

تاریخ: 1404/10/01

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 322746

تاریخ: 1404/10/01

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

حمایت راهبردی پتروشیمی پردیس از دومین پویش ملی بهینه‌سازی مصرف انرژی

پتروشیمی پردیس؛
آیین امضای چهار تفاهم‌نامه همکاری با هدف مدیریت مصرف انرژی و پیشگیری از هدررفت منابع ملی، با حضور حسن عباس‌زاده معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد؛ تفاهم‌نامه‌هایی که بر اساس مفاد آن، پتروشیمی پردیس با تعهد پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان، نقش محوری در تأمین مشوق‌ها و پشتیبانی مالی طرح‌های کاهش مصرف انرژی ایفا می‌کند. نماینده مدیرعامل پتروشیمی پردیس نیز در این مراسم در کنار دیگر طرف‌های تفاهم‌نامه حضور داشت.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی پردیس؛ در چارچوب این تفاهم‌نامه‌ها، پتروشیمی پردیس در کنار پتروشیمی زاگرس به‌عنوان سرمایه‌گذار و تأمین‌کننده جوایز و مشوق‌های طرح‌های صرفه‌جویی انرژی معرفی شده است. بر اساس این همکاری، منابع حاصل از کاهش مصرف انرژی به‌صورت هدفمند برای تأمین گاز موردنیاز شرکت‌ها اختصاص خواهد یافت؛ اقدامی که ضمن کمک به پایداری تولید، به افزایش بهره‌وری انرژی در صنعت پتروشیمی منجر می‌شود.

این تفاهم‌نامه‌ها علاوه بر بخش صنعتی، رویکردی اجتماعی و فرهنگی نیز دارند. فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی در میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها، استفاده از ظرفیت دانشجویان به‌عنوان کارورز در پروژه‌های بهینه‌سازی و تخصیص درآمد حاصل از صرفه‌جویی‌ها برای نوسازی موتورخانه‌ها و سامانه‌های گرمایشی مدارس و خوابگاه‌های دانشگاهی، از جمله محورهای مهم این همکاری‌هاست.

در این مراسم، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با قدردانی از نقش‌آفرینی مؤثر بخش خصوصی، به‌ویژه پتروشیمی پردیس، تأکید کرد تداوم چنین مشارکت‌هایی می‌تواند مسیر مدیریت مصرف انرژی و توسعه پایدار صنعت پتروشیمی را هموارتر کند. وی همچنین انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی را پشتوانه‌ای مهم برای همراهی بخش خصوصی در این مسیر دانست.

پتروشیمی پردیس پیش از این نیز با ایفای نقشی پیشگامانه در مسئولیت اجتماعی، حامی مالی اصلی نخستین پویش ملی کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی بوده است؛ پویشی که با مشارکت گسترده مردم، بیش از ۴۱ میلیون مترمکعب صرفه‌جویی در مصرف گاز و حدود ۳ میلیون دلار کاهش هزینه جابه‌جایی را به همراه داشت. این شرکت در قالب تفاهم‌نامه، متعهد به پرداخت ۳۰ میلیارد تومان شد و علاوه بر آن، ۹ میلیارد تومان دیگر نیز خارج از توافق اولیه برای تقویت برنامه‌های صرفه‌جویی اختصاص داد.

بر اساس اعلام شرکت ملی صنایع پتروشیمی، هدف‌گذاری کاهش ۲۶۰ میلیون مترمکعبی مصرف گاز در صنعت پتروشیمی در دستور کار قرار دارد و پتروشیمی پردیس به‌ عنوان یکی از ارکان اصلی این برنامه، نقشی تعیین‌کننده در تحقق این هدف ملی ایفا خواهد کرد.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.

هیمکو؛ پیشران توسعه لجستیک معدنی و حلقه راهبردی اتصال معادن ایران به بازارهای جهانی

توسعه صنایع معدنی ایران بیش از هر زمان دیگری به رفع گلوگاه‌های زیرساختی و تقویت شبکه لجستیک وابسته است. ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور می‌توانند در رشد اقتصادی، ارزآوری و اشتغالزایی نقش‌آفرین باشند، اما محدودیت‌های حمل‌ونقل، هزینه‌های بالای جابه‌جایی و ناهماهنگی میان حلقه‌های تولید و صادرات؛ همواره مانعی جدی در مسیر رقابت‌پذیری این صنایع به شمار می‌رود.

درآمد گهرزمین از ۸۵هزار میلیارد تومان عبور کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد «کگهر» در بورس، طی ۹ماه منتهی به ۳۱شهریور ۱۴۰۵ توانست درآمدهای عملیاتی خود را با رشد ۶۱درصدی به حدود ۸۵هزار و ۴۷۱میلیارد تومان برساند. در همین دوره، سود ناخالص شرکت به بیش از ۲۳هزار و ۲۲۸میلیارد تومان و سود خالص آن با رشد ۶۶درصدی به حدود ۱۹هزار و ۸۳۱میلیارد تومان افزایش یافت.