اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 322731

تاریخ: 1404/12/07

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 322731

تاریخ: 1404/12/07

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در جمع رسانه ها:

گل گهر یکی از موفق ترین بنگاه های اقتصادی کشور است

شرکت معدنی و صنعتی گل_گهر؛
مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر که به دعوت رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در نشست هفتگی این شورا با رسانه ها، حضور پیدا کرده بود، از آخرین وضعیت توسعه این منطقه عظیم معدنی و صنعتی، ثبت رکوردهای پی در پی کمی و کیفی تولید و همچنین پروژه هایی که به تازگی در این منطقه افتتاح و به بهره برداری رسیده اند، گزارشی به رسانه ها ارائه داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر؛ در این نشست رئیس شورای اطلاع دولت، شرکت گل گهر را یکی از موفق ترین شرکت های کشور معرفی کرد و گفت: این شرکت با وجود همه محدودیت ها و چالش ها توانسته مسیر توسعه را با سرعت طی کند.

دکتر الیاس حضرتی ادامه داد: دعوت از مهندس عتیقی و حضور در این نشست به این دلیل انجام شد که با ارائه گزارشی از پیشرفت های صنعتی در بخشی از کشور به رسانه ها، برای مردم امیدآفرینی کنیم.

مدیر عامل شرکت گل گهر نیز پس از تشریح اقدامات توسعه ای در حوزه های مختلف اکتشاف، تولید و صادرات در منطقه گل گهر، از حمایت های رئیس جمهور، وزارت صمت و مجموعه دولت چهاردهم از این شرکت تشکر کرد.

مهندس عتیقی با اشاره به پروژه هایی که در دولت چهاردهم در منطقه گل گهر به بهره برداری رسیده اند گفت: با مدیریت صحیح انرژی و عدم توقف تولید در ایام پیک مصرف توانستیم رکوردهای متعدد کمی و کیفی را در تولید به ثبت برسانیم به طوری که در ایام جنگ 12 روزه 9 رکورد تولیدی را ثبت کردیم.

وی با اشاره به افتتاح چندین پروژه با سرمایه گذاری 30 هزار میلیارد تومان در دهه فجر سال گذشته و 6 پروژه عظیم با سرمایه گذاری 30 هزار میلیارد تومان در دهه فجر امسال که مجموعا برای 4 هزار نفر اشتغالزایی داشته اند تصریح کرد: در سال آینده هم بیش از 100 هزار میلیارد تومان پروژه در منطقه گل گهر به بهره برداری می رسد که راه اندازی کارخانجات تولید ورق فولادی یکی از مهمترین این پروژه ها خواهد بود.

مهندس عتیقی شرکت گل گهر را محصول انقلاب اسلامی معرفی کرد و گفت: فرزندان این مرز و بوم در آن نقطه از کشور در صف اول جنگ اقتصادی پای کار ایران ایستاده اند و از هیچ تلاشی برای اعتلای این نام مقدس کوتاهی نمی کنند.

مدیر عامل شرکت گل گهر سپس به سوالات خبرنگاران حاضر در شورای اطلاع رسانی دولت پاسخ داد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.