اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 305014

تاریخ: 1404/08/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 305014

تاریخ: 1404/08/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اولویت دهی مدیرعامل تاپیکو بر افزایش درآمد و سوددهی شرکت‌های تابعه

0A7A7298--2048x1365
روح‌اله شهیدی پور، مدیرعامل و نایب رئیس هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در نشست مدیران عامل شرکت‌های تابعه که با حضور معاونان و مدیران ارشد هلدینگ در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد،

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی تاپیکو؛ با تشریح راهبردها و برنامه های کلان تاپیکو در دوره جدید مدیریتی، از مدیران عامل شرکت‌های گروه خواست تا حرکت به سمت افزایش درآمد و سوددهی را اولویت دهی کنند.

توافق‌ عملکردی تاپیکو با شرکت‌های تابعه

شهیدی پور با اشاره به توافق‌ نامه عملکردی شرکت‌های تابعه، خاطرنشان کرد: انتظار از مدیران عامل این است که گام‌های بلندی در حوزه‌های تولید، فروش،صادرات، توسعه محصول جدید و در نهایت افزایش درآمد و سود خالص شرکت‌ها بردارند.

مولدسازی دارایی‌ها را در دستور کار قرار دهید

وی با تاکید بر وصول مطالبات، توسعه محصولات جدید، توسعه بازارهای جدید، پیشرفت پروژه‌های توسعه‌ای، تامین مالی و عرضه محصولات در بورس کالا و انرژی، گفت: از مدیران عامل انتظار می رود مولدسازی دارایی‌ها را به شکل جدی تری در دستور کار قرار دهند.

واگذاری‌ سهام شرکتها استراتژی و برنامه مشخص می‌خواهد

مدیرعامل تاپیکو با اشاره به برنامه واگذاری‌ها در چارچوب قانون برنامه هفتم توسعه، تاکید کرد: مدیران عامل باید در این باره استراتژی و برنامه داشته باشند، ضمن اینکه برای اجرای این برنامه‌ها، نیازمند هوشمندی و نیز جسارت مدیریتی در هیات مدیره شرکت‌های تابعه هستیم.

شهیدی پور با یادآوری دو رویکرد ویژه شستا مبنی بر «صادرات و بین‌المللی سازی» و «شستای نوآور و فناور»، عنوان کرد: ضروری است مدیران عامل برای توسعه محصول جدید و نیز توسعه بازارهای جدید برنامه مشخص داشته باشند.

نقش موثر هلدینگ در رفع گره‌ها و موانع پیش روی شرکتها

وی در ادامه نقش موثر هلدینگ در رفع گره‌های و موانع موجود در شرکت‌های تابعه را مورد اشاره قرار داد و توضیح داد: بنده و همکارانم در هلدینگ موظف به پیگیری مشکلات شرکتها و تسریع در فرایند تصمیم گیری و تصویب مراجع بالادستی هستیم.

تقویت هم‌افزایی بین شرکت‌های تابعه

شهیدی پور در ادامه با تاکید بر تقویت هم‌ افزایی بین شرکت‌های تابعه، تصریح کرد: استفاده حداکثری از قابلیتها و توانمندیهای شرکت‌ها در راستای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در کل شرکتهای گروه از جمله در حوزه تامین ارز باید در دستور کار قرار گیرد.

لزوم ارتقاء برند تاپیکو

شهیدی پور در پایان این نشست که بیش از 3 ساعت به طول انجامید، تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی مهم و اجرای برنامه ساماندهی منابع انسانی شرکت‌های تابعه هماهنگ با سیاست‌های شستا و تاپیکو را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: موضوع اصلاح و ارتقاء برند تاپیکو باید پیگیری شود. در این راستا، انتصاب مدیران ارشد متخصص، مجرب و پاکدست در سطح هلدینگ و شرکت‌ها، اقدامی موثر و کارآمد خواهد بود.

لازم به ذکر است که در این جلسه معاون و مدیران ارشد هلدینگ تاپیکو و مدیران عامل شرکت‌های تابعه ضمن ارائه گزارشی از آخرین روند عملکرد و اقدامات مهم به اهم مشکلات جاری و چالش‌های‌ کلیدی پیش‌رو پرداختند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز افتتاح پروژه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت

 
پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس‌جمهور و با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.
پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس جمهور و با حضور سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.

از ظرفیت‌های کرمان در تولید انرژی‌های پاک، در مسیر کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی مورد استفاده قرار گیرد

رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت جغرافیایی استان کرمان در بهره‌گیری از انرژی‌های پاک و ضرورت ارتقاء بهره‌وری و گسترش بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر در این استان با تأکید ویژه به استاندار اظهار داشت: استان کرمان ظرفیت بسیار بالایی در استفاده از انرژی بادی و خورشیدی دارد و باید تلاش کنیم تا به وسیله این نعمت، وابستگی خود به سوخت‌های فسیلی را کاهش دهیم.

افتتاح فاز نخست واحد تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی با سرمایه‌گذاری ٨١میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

همزمان با سومین روز هفته دولت، نخستین طرح تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی در سایت پتروشیمی و پالایشگاهی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با سرمایه‌گذاری ۸۱میلیون دلار به بهره‌برداری رسید.

چادرملو ترمز مصرف انرژی را کشید، درآمد را بالا برد

شرکت معدنی‌وصنعتی چادرملو در هفت‌ ماهه سال مالی ۱۴۰۵ موفق به کاهش مصرف برق، گاز و آب به ترتیب حدود ۴درصد، ۱۱درصد و ۲۵درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل شد که این امر همزمان با رشد ۲۶درصدی درآمد «کچاد»؛ از بهبود بهره‌وری منابع در یکی از بزرگترین زنجیره‌های معدنی و فولادی کشور حکایت دارد.