اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 302288

تاریخ: 1404/07/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 302288

تاریخ: 1404/07/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
در راستای توسعه زیرساخت داده‌های علوم زمین و برنامه هفتم پیشرفت صورت گرفت:

رونمایی از سامانه جدید پایگاه جامع داده های علوم زمین

پایگاه1
سامانه جدید پایگاه جامع داده‌های علوم زمین پس از بازطراحی، با هدف دسترسی سریع و یکپارچه به اطلاعات علوم زمین، به منظور افزایش بهره‌وری و کارایی فعالان حوزه علوم زمین و معدن راه‌اندازی شد. خدمات و سرویس‌های داده‌ای این سامانه اکنون در اختیار کاربران علوم زمین قرار گرفته است.

به گزارش اقتصاد ملت از روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور؛ این سازمان بر اساس جزء ۴ بند «ب» ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم توسعه، مسئول ذخیره‌سازی، انتشار، گردآوری و تجمیع داده‌های علوم زمین بوده و موظف است تمامی اطلاعات پایه زمین‌شناسی شامل نقشه‌های زمین‌شناسی، نقشه‌های ژئوشیمی و ژئوفیزیک هوایی و گزارش‌های اکتشافی محدوده‌ها و پهنه‌ها را منتشر و به صورت برخط و با رعایت مواد ۱۳، ۱۴ و ۱۵ قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، در اختیار عموم قرار دهد.

بر اساس این گزارش، سامانه نوین پایگاه جامع داده‌های علوم زمین با اولویت تجمیع و انتشار هدفمند داده‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، راه‌اندازی شده است.

این پایگاه شامل زیرسامانه ها، بانک اطلاعاتی و ماژولهای تخصصی جهت مدیریت داده های علوم زمین است:
1. سامانه مدیریت اطلاعات مکانی (http://webgis.ngdir.ir)
• مرجعی معتبر جهت ارائه لایه های مکانی تولیدشده در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور
2- سامانه اطلاعات توصیفی و اسنادی (http://library.gsi.ir)
• مرجع اطلاعات توصیفی و اسنادی در حوزه علوم زمین با امکان کتابخانه شخصی
3- سامانه سرویس کاتالوگ (http://csw.ngdir.ir)
• سامانه منحصر بفرد مکان محور، داده ها و فراداده های علوم زمین سازمان زمین شناسی و دیگر ارگانهای تولید کننده اطلاعات علوم زمین و امکان جستجوی هوشمند مکانی محصولات و در نهایت دانلود رایگان یا خرید محصول
4- سامانه جامع داده اکتشافی کشور https://eds.ngdir.ir/login
• مرجع تجمیع داده های اکتشافی تولید شده در کشور بر اساس محدوده های کاداستر معادن
5- بانک اطلاعات نمونه فیزیکی (http://geosam.ngdir.ir)
• مدیریت، حفظ و نگهداری اطلاعات نمونه های فیزیکی و اتصال دیتابیس به محل نگهداری فیزیک نمونه در انبارهای تخصصی
6- بانک اطلاعات واژه های علوم زمین https://ngdir.ir/glossary
• بانک واژه ها و اصطلاحات تخصصی علوم زمین با امکان جستجوی موضوعی
7- بانک اطلاعات تصاویرعلوم زمین https://ngdir.ir/gallery/
• مرجع تصاویر تخصصی علوم زمین با امکان جستجوی هوشمند
8- کاتالوگ نقشه های سازمان زمین شناسی
• معرفی شناسنامه نقشه های تولیدی سازمان بر اساس دسته‌بندی‌های موضوعی و مقیاس.
9- شناسایی مواد معدنی فراسرزمینی
• ارائه اطلاعات علوم زمین و پروژه های سازمان زمین شناسی در حوزه بین الملل
10- محصولات عمومی (محصولات رایگان)
• مرجع گزارشها و نقشه های تولیدی رایگان سازمان زمین شناسی براساس قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
11- مستندات شاخص
• شاخص های اختصاصی سالیانه سازمان زمین شناسی بر اساس دستورالعمل سازمان اداری استخدامی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو گفت: در چارچوب سیاست‌های ایمیدرو، چند معدن جدید در اختیار چادرملو قرار گرفته است تا این شرکت بتواند عملیات اکتشاف آنها را تکمیل کند؛ خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم رسیده‌اند که آینده شرکت را می‌توانند برای سهامدارانشان تضمین کنند.

مدیرعامل گهرزمین از شرکت گهرانرژی و طرح های توسعه ای آن بازدید کرد

دکتر علی امرایی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، به همراه جمعی از معاونان و مدیران ارشد، از شرکت گهرانرژی با هدف بررسی میدانی ظرفیت‌ها، پروژه‌های در دست اجرا و هماهنگی‌های راهبردی میان دو مجموعه بازدید کرد.

از تاب‌آوری تا رشد؛ روایت فولاد مبارکه از مدیریت سرمایه انسانی در دل جنگ

دکتر زرندی مدیرعامل فولاد مبارکه در بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی توسعه منابع انسانی، با تشریح تجربه این شرکت در جریان حملات اخیر، حفظ ۳۰هزار نیروی انسانی و حدود ۱۰هزار بازنشسته، صیانت از جان کارکنان، جلوگیری از بیکاری و به‌ کارگیری ۶هزار نیروی فاقد محل کار در فرآیند بازسازی را مهمترین محورهای مدیریت بحران در فولاد مبارکه عنوان کرد.

آینده سرمایه انسانی در گرو اقتصاد، داده و هوش مصنوعی

کیانی بختیاری رئیس دفتر معاون اول رئیس‌جمهور با تشریح تغییرات بنیادین در مدیریت منابع انسانی گفت: دوران تکیه صرف بر الگوهای سنتی در مدیریت سرمایه انسانی به پایان رسیده و مدیران آینده این حوزه باید همزمان با اقتصاد، داده، روانشناسی و جامعه‌شناسی آشنا باشند؛ با این حال در تصمیم‌های حساس مربوط به انسان، قضاوت انسانی همچنان باید در جایگاه نخست قرار داشته باشد.