اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 283706

تاریخ: 1404/02/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 283706

تاریخ: 1404/02/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

«روز مراغه» در تقویم خدمات بانک صادرات ایران

بانک صادرات ایران؛

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران؛ حمایت از توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی شهر مراغه از جمله بخش‌های خدمات، بازرگانی، ساختمان، صنعت و معدن، مسکن و کشاورزی، با پرداخت بیش از 1470 فقره تسهیلات به ارزش بالغ بر 6133 میلیارد ریال توسط بانک صادرات ایران در سال 1403 تداوم یافته است.

بانک صادرات ایران در همین راستا و به منظور حمایت از معیشت مردم و تسهیل شرایط ازدواج جوانان و کمک به نهضت ملی جوانی جمعیت، در سال گذشته در این شهر 183 فقره وام قرض‌الحسنه ازدواج، 250 فقره وام فرزندآوری و 166 فقره وام قرض‌الحسنه ودیعه مسکن جمعا به ارزش 945 میلیارد ریال به مردم این شهر پرداخت کرد.

16 اردیبهشت‌ماه به مناسبت بستن زیج ایلخانی توسط خواجه نصیرالدین طوسی در چهارم ربیع‌الاول 657 هجری قمری و استخراج دقیق تقویم بر اساس نجوم، به عنوان روز مراغه در گاه‌شمار ملی ثبت شده است. ​​​

خردادماه سال گذشته و به پاس قدرشناسی از زحمات شهید خدمت مالک رحمتی، استاندار فقید آذربایجان شرقی در حادثه سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور، شعبه قدس بانک صادرات ایران در زادگاه وی شهر مراغه به نام شعبه شهید مالک رحمتی نام‌گذاری شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز ثبت نام خرید محصولات بهمن موتور با خدمات حساب وکالتی بانک ملت

متقاضیان خرید خودروهای بهمن موتور می توانند از ساعت ۱۰ روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه اول مهرماه، با مراجعه به سایت این شرکت ثبت نام و بدون مراجعه حضوری به شعب یا سامانه های بانکی، از خدمات الکترونیک بانک ملت برای وکالتی کردن حساب و مسدود سازی وجه استفاده کنند.

کاشت ۹۸ نهال به مناسبت ۹۸ سالگی بانک ملی ایران

به مناسبت نودوهشتمین سالگرد تأسیس بانک ملی ایران، ۹۸ اصله نهال از گونه‌های مختلف غرس شد؛ هر نهال به نام یکی از سال‌های خدمت و فعالیت بانک ملی ایران، از سال ۱۳۰۷ تا ۱۴۰۵، نام‌گذاری شده است.

ظرفیت‌های جدید تأمین مالی فعال شود/ تقدیر از بانک سپه برای بومی‌سازی سامانه‌های بانکی

دکتر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع‌عمومی عادی سالیانه بانک سپه با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تأمین مالی نظام بانکی، خواستار افزایش استفاده از ظرفیت «زیرخط ترازنامه» بانک‌ها برای حمایت از تولید همزمان با اجرای سیاست کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم شد.