اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 281855

تاریخ: 1404/02/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 281855

تاریخ: 1404/02/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مدیرعامل بیمه دی در پیامی حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت

89b1632d-3049-4106-9550-bbe5dc0dc009

به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی، هادی عبداللهی، مدیرعامل شرکت ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های جان‌باختگان و مصدومین حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس، طی پیامی اظهار کرد: همانند همه مردم شریف و داغدار، خود را در غم از دست‌دادن هم‌وطنان شریک دانسته و برای بهبودی مصدومان، هم سو با مسئولیت‌های انسانی خود، در کنارشان هستیم و متعهدانه در این مسیر، با تمام توان به حمایت و همراهی بیمه‌گذاران عزیز و خانواده‌هایشان خواهیم پرداخت و اطمینان می‌دهیم که در این لحظات سخت، همچنان درکنارشان خواهیم بود و از هیچ کوششی برای آنان دریغ نخواهیم کرد.
وی در این پیام افزود: شعب و نمایندگی‌های بیمه دی در تمام کشور به ویژه در ستاد و استان‌های جنوبی، با تمام امکانات در حوزه‌های درمان و ارزیابی سریع خسارات و انجام تعهدات بیمه‌ای در آماده باش کامل هستند.
در ادامه پیام مدیرعامل بیمه دی آمده است: از خداوند متعال، برای بازماندگان صبر و سلامت، و برای مجروحان شفای عاجل خواستارم. بی‌تردید، اتحاد و همبستگی ملی در این لحظه حساس، منشأ قدرت و امید دوباره خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جشن آغاز سال تحصیلی پیش دبستانی و دبستان رایان بابل با همکاری پست بانک مازندران برگزار شد

در راستای اجرای طرح رویداد محله‌محور در قالب پویش «لبخند مهر» در سطح شعب و باجه‌های بانکی روستایی مدیریت شعب پست بانک استان مازندران، با همکاری باجه بانکی سلطان محمدظاهری شعبه بابل، جشن آغاز سال تحصیلی مدرسه ابتدایی رایان بابل برگزار گردید.