اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 278688

تاریخ: 1403/12/22

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 278688

تاریخ: 1403/12/22

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

افزایش سقف کارت‌های هدیه بانکی به 50 میلیون ریال

بانک-پاسارگاد-1

به گزارش اقتصادملت به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد؛ به اطلاع کلیه هم‌میهنان گرامی می‌رساند، با عنایت به اعلام بانک مرکزی ج.ا.ا، مبنی بر افزایش سقف مبلغ کارت‌های هدیه بانکی از 20 میلیون ریال به 50 میلیون ریال، با هدف پوشش نیازمندی‌های مشتریان گرامی و افزایش رضایت ایشان، امکان صدور کارت هدیه با مبلغ حداکثر 50 میلیون ریال در تمام درگاه‌های حضوری و غیرحضوری بانک پاسارگاد فراهم شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاکید اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس بر نقش آفرینی موثر بیمه البرز در چرخه اقتصادی کشور

در نشستی به میزبانی بیمه البرز و با حضور جمعی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، نقش کلیدی این شرکت 68 ساله در تقویت اقتصاد ملی، حمایت از بنگاه های تولیدی و مدیریت ریسک های کشور مورد بررسی و تقدیر قرار گرفت.

بازدید قائم مقام مدیرعامل و مدیران ارشد بانک ملی ایران از شعب؛ تأکید بر ارتقای خدمت‌رسانی و تحقق اهداف بانک

مرتضی اکبری، قائم مقام بانک ملی ایران، هادی محبوبی، معاون امور شعب و مهرداد رضایی، مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی، با حضور در شعب خوارزمی، راه ‏آهن، عارف و امیریه، از نزدیک در جریان روند فعالیت ها، عملکرد شعب و مسائل و چالش های موجود قرار گرفتند.