×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

مجمع عمومی فوق العاده بانک پاسارگاد برگزار شد

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی بانک‌ پاسارگاد؛ این مجمع با حضور بیش از 88.05درصد از سهامداران به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد. در مجمع عمومی فوق‌العاده ذبیح‌اله خزائی به‌عنوان رئیس مجمع، مجید قاسمی و عباس کفافی به‌عنوان اعضای ناظر هیأت‌رئیسه و صدیقه نعیمیان به‌عنوان منشی جلسه انتخاب شدند.
در این مجمع پس از ارائه‌ی شفاف و کامل گزارش عملکرد بانک‌پاسارگاد و گزارش بازرس قانونی و حسابرس، به سؤالات سهامداران پاسخ داده‌شد.
در ادامه مجمع، افزایش سرمایه بانک از 322.969 میلیارد ریال به 469.484 میلیارد ریال معادل 45درصد از محل سود انباشته به تصویب سهامداران رسید.
همچنین مجمع عمومی فوق‌العاده، انجام افزایش سرمایه از مبلغ 469.484 میلیارد ریال به مبلغ 1.400.000 میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی، سود انباشته و اندوخته را به مدت 2 سال تصویب نمود و در اختیار هیأت مدیره قرار داد.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.