اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 274598

تاریخ: 1403/11/22

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 274598

تاریخ: 1403/11/22

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

بانک دی و سازمان کوثر در مسیر توسعه خدمات ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران

بانک دی و سازمان کوثر

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک دی؛ وی همچنین از ارائه کارت‌های اعتباری ویژه خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران با هدف کمک به رفاه، گردشگری و سفرهای زیارتی این عزیزان خبر داد و تأکید کرد: «بانک دی با درک نیازهای جامعه ایثارگری، علاوه بر تسهیلات ویژه، خدمات ارزی و ریالی گسترده‌ای را نیز در اختیار این عزیزان قرار خواهد داد تا بتوانند با آرامش و اطمینان بیشتری از امکانات مالی و بانکی بهره‌مند شوند.»

محمدرضا گروسی، مدیرعامل سازمان کوثر، نیز در این دیدار با اشاره به ضرورت توسعه امکانات گردشگری، ورزشی، هنری و فرهنگی برای جامعه هدف، پیشنهاد کرد که با همکاری بانک دی، زیرساخت‌های لازم برای بهره‌مندی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران از خدمات ویژه تقویت شود.

وی همچنین بر اهمیت عقد تفاهم‌نامه جهت ارائه تسهیلات و کارت‌های گردشگری بانک دی به جامعه ایثارگری تأکید کرد و آن را گامی مؤثر در راستای ارتقای کیفیت خدمات به این عزیزان دانست.

بانک دی همواره در مسیر حمایت از خانواده‌های شهدا و ایثارگران گام برداشته و این همکاری مشترک، اقدامی عملی در راستای تقویت این خدمات خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اهدای 20 هزار بسته نوشت افزار و كیف به دانش آموزان مناطق كمتر برخوردار كشور از سوی بانك ملت

بانک ملت همزمان با آغاز سال تحصیلی و در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی خود در حوزه آموزش، 20.000 کیف و بسته نوشت افزار به دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار در استان های مختلف کشور اهدا کرد.