اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 274490

تاریخ: 1403/11/24

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 274490

تاریخ: 1403/11/24

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

از سه دهه قبل تا قرن جدید؛ با رفاه «بخند و زندگی کن»

خبر02-1536x864

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه، مجموعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه در طول همه این سال‌ها همواره سعی بر حفظ مشتریان، رضایت آنها و ارائه ایده‌های نوین در حوزه خدمات‌رسانی به آحاد مردم جامعه داشته است.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه با بهره‌گیری از نیروهای جوان و متخصص همواره سعی کرده خود را به‌روز نگه داشته و در جهت ایجاد رفاه بیشتر در زندگی ایرانیان گام بردارد.

بر همین اساس شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه در راستای تغییرات هویت برند، در اولین قدم تصمیم به تغییر شعار سازمانی خود از «رفاه همینجاست» به «بخند و زندگی کن» گرفته است. شعار جدید یادآور خاطرات خوش گذشته و ساختن خاطرات آینده مردم ایران از رفاه خواهد بود و رسالت اصلی این فروشگاه که نشاندن «خنده‌ای زیبا» بر لب مشتریان و همچنین ایجاد رفاه بیشتر در زندگی آنها است را بهتر نمایان خواهد کرد.

ما در مجموعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه در تلاش هستیم تا بر اساس تجربیات، خاطرات خوش گذشته با مشتریان و دانش خود، اما این بار با شعاری جدید برای رسیدن به روزهای پرشکوه‌تر از قبل، اتفاقات شگفت‌انگیزی را در کنار همراهان خود رقم بزنیم.

با همین هدف به زودی شاهد تغییرات گسترده و نوین در مجموعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه خواهیم بود و پیام ما برای همه مخاطبان خود همراهی با شعار جدید و تضمین نشاندن خنده رضایت براساس شعار «بخند و زندگی کن» روی صورت مشتریان گرامی رفاه خواهد بود.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ضرورت همکاری فولادسازان برای کاهش فشار قیمت های زنجیره فولاد بر مصرف کنندگان نهایی

افزایش نرخ ارز و هزینه‌های تمام‌شده، فشار مضاعفی را بر بخش‌های مختلف زنجیره تحمیل کرده است در همین حال باوجوداینکه معتقد به شفافیت قیمت ها در بورس کالا هستیم؛ اما در شرایط خاص تحریم و فشارهای اقتصادی، نیازمند اتخاذ مدل‌های مقتضی و مراقبت بیشتری هستیم تا سرعت رشد تورم در زنجیره فولاد کنترل شود.

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.

 تفاهمنامه سرمایه‌گذاری اهداف و صبافولاد خلیج فارس در بیستمین سمپوزیوم فولاد امضاء شد

در حاشیه بیستمین سمپوزیوم فولاد؛ هلدینگ صنعت و معدن اهداف و شرکت صبافولاد خلیج فارس با امضاء تفاهمنامه همکاری سرمایه‌گذاری، مسیر تازه‌ای را برای تأمین منابع و تسریع در تکمیل پروژه احیاء مستقیم شماره ۲ این شرکت ترسیم کردند؛ طرحی توسعه‌ای که تکمیل آن می‌تواند به افزایش ظرفیت تولید و تقویت زنجیره ارزش صنعت فولاد کشور کمک کند.

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.