اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 271257

تاریخ: 1403/10/15

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 271257

تاریخ: 1403/10/15

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

قدردانی مشاور رئیس‌جمهور از بانک صادرات ایران

1888190_231

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران؛ معصومه آقاپور مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، در نمایشگاه بین‌المللی خرده‌فروشی ایران در سالن ۳۸ با اشتیاق، میهمان غرفه بانک صادرات ایران شد و با ذکر مصداق‌های اثرگذار از توجه این بانک به مسئولیت‌های سپاسگزاری کرد.

مشاور رئیس‌جمهور و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، در این دیدار گفت: به دو دلیل یکی اینکه توجه و حمایت از مردم روستاهای بی‌بضاعت و کم‌بضاعت توسط این بانک را در دوران نمایندگی مردم به خاطر دارم و دوم اینکه حمایت این بانک با اهدای یک خودرو ون برای رساندن فرزندان و دانش‌آموزان مناطق محروم و صعب‌العبور به مدرسه در شرایط سخت، به بانک صادرات ایران علاقه‌مند هستم.

وی افزود: از میان دانش‌آموزان محرومی که با ون اهدایی بانک صادرات ایران به مدرسه می‌رفتند، دو دانش‌آموز رتبه برتر کسب کردند و در رشته پزشکی پذیرفته شدند.

مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی همچنین گفت: بانک صادرات ایران را به عنوان بانکی می‌شناسیم که نگاه ویژه‌ای به مسئولیت‌های اجتماعی داشته و چهره خوبی در میان مردم دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین

با آغاز مرحله جدید ثبت نام خودروهای وارداتی در مهرماه از طریق سامانه اتونوین، متقاضیان می توانند با استفاده از خدمت حساب وکالتی بانک ملت، به صورت حضوری و غیرحضوری نسبت به انجام فرآیند ثبت نام اقدام کنند.