اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 259277

تاریخ: 1403/07/04

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 259277

تاریخ: 1403/07/04

کپی نشانی خبر

نصب بخشی از تجهیزات سنگین مجتمع پتروشیمی بدر شرق به زودی آغاز می‌شود

Untitled

بهزاد انصاری از آغاز نصب تعداد ۸ عدد تجهیزات سنگین واحد متانول مجتمع پتروشیمی بدر شرق از ماه آینده خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی مجتمع پتروشیمی بدر شرق؛ انصاری با اشاره به اتمام ساخت تعداد ۸ عدد مبدل های حرارتی واحد متانول مجتمع پتروشیمی بدرشرق و حمل آنها از مسیرهای دریایی و زمینی به محل سایت پروژه در ماه قبل و ماه جاری، از انجام مقدمات لازم برای نصب این تجهیزات خبر داد.

به گفته بهزاد انصاری این بخش از مبدل‌های حرارتی پروژه با اوزان بالغ بر ۶۵۰ تن تماما با استفاده از توان شرکت های داخلی کشور طراحی و ساخته شده است که با نصب آنها روند اجرای واحد متانول پروژه مجتمع پتروشیمی بدر شرق شتاب می گیرد.

قابل ذکر اینکه فاز اول مجتمع پتروشیمی بدر شرق در شهرک پتروشیمی مکران منطقه آزاد چابهار در حال ساخت می باشد که پس از بهره برداری، سالیانه ۱۶۵۰۰۰۰ تن متانول را برای استفاده در زنجیره پایین دست مجتمع تولید خواهد کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس کاوان نماد در مسیر تکمیل زنجیره ارزش مس؛ از توسعه معدن تا تولید شمش و ورود به بورس

زینلی مدیرعامل شرکت مس کاوان نماد در حاشیه نمایشگاه ایران کانماین با تشریح روند توسعه این مجموعه از احیاء فعالیت‌های معدنی تا افزایش ظرفیت تولید؛ از برنامه‌های شرکت برای تکمیل زنجیره ارزش مس، حرکت به سمت تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و عرضه اولیه سهام در بازار سرمایه خبر داد.

گام تازه فولاد شادگان در مسیر نوآوری؛ تفاهمنامه سه‌ساله با تافکو برای تبدیل پسماند به ارزش اقتصادی

از اقتصاد چرخشی و تحول دیجیتال تا توسعه محصولات جدید فولادی؛ همکاری دو شرکت فولادی گروه فولاد خوزستان با هدف تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه و ارتقاء بهره‌وری وارد مرحله تازه‌ای شد.

ضرورت همکاری فولادسازان برای کاهش فشار قیمت های زنجیره فولاد بر مصرف کنندگان نهایی

افزایش نرخ ارز و هزینه‌های تمام‌شده، فشار مضاعفی را بر بخش‌های مختلف زنجیره تحمیل کرده است در همین حال باوجوداینکه معتقد به شفافیت قیمت ها در بورس کالا هستیم؛ اما در شرایط خاص تحریم و فشارهای اقتصادی، نیازمند اتخاذ مدل‌های مقتضی و مراقبت بیشتری هستیم تا سرعت رشد تورم در زنجیره فولاد کنترل شود.

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.