اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 254170

تاریخ: 1403/05/16

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 254170

تاریخ: 1403/05/16

کپی نشانی خبر

ابعاد بحران برق در صنعت فولاد

42530_myfy

معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد خوزستان اعلام کرد: به دلیل بحران تامین برق در ۹ فصل گذشته، یعنی از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان بهار ۱۴۰۳، مجموع تولید از دست رفته این شرکت بیش از یک میلیون تن شمش فولاد بوده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان؛ علی اصغر مشهدی‌زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا) از کاهش ۸۵ هزار تنی تولید شمش، در سه ماه نخست امسال، به دلیل کمبود برق خبر داد و گفت: مبلغ فروش از دست رفته فولاد خوزستان در بهار امسال، تحت تاثیر این عامل، حدود ۱۹ هزار میلیارد ریال بوده است.

او افزود: میزان عدم النفع فولاد خوزستان، به دلیل کمبود برق، در کل سال گذشته، ۱۱۸ هزار میلیارد ریال بود.

معاون مالی و اقتصادی فولاد خوزستان، به انرژی مورد نیاز این شرکت برای تولید شمش اشاره کرد و توضیح داد: مقدار برق مورد نیاز برای تولید ۳.۸ میلیون تن شمش، حدود ۴۶۰۰ گیگاوات ساعت برآورد شده است.

تولید از دست رفته

او اعلام کرد: مقدار تولید از دست رفته شمش، متاثر از اعمال محدودیت مصرف انرژی، در سه ماه نخست سال جاری، ۸۵ هزار تن (مدت مشابه سال گذشته ۲۹ هزار تن) و در کل سال ۱۴۰۲ مقدار ۵۹۳ هزار تن (مدت مشابه سال ۱۴۰۱ مقدار ۳۴۴ هزار تن) بوده است.

معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد خوزستان گفت: علاوه بر خسارت وارد شده بر میزان تولید شمش از دست رفته، نرخ‌های فروش دوره مورد گزارش، شامل افزایش مصرف انرژی، افزایش استهلاک تجهیزات، افزایش نرم مصرف مواد مصرفی تحمیل هزینه‌های مالی مضاعف متاثر از کسری نقدینگی و سایر موارد بوده است.

سهم برق در قیمت تمام شده تولید فولاد

او در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که افزایش قیمت برق تا چه میزان بر حاشیه سود شرکت خوزستان تاثیرگذار بود، گفت: نرخ هرکیلو وات ساعت برق در سال گذشته با افزایش ۱۰۰ درصدی همراه بود و از نرخ پایه ۶ هزار ریال به ۱۲ هزار ریال رسید.

مشهدی‌زاده در پایان گفت: سهم انرژی در قیمت تمام شده از ۱۳ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۱۶ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آیین تجلیل از کارکنان نمونه مجتمع نوری از دیدگاه ایمنی برگزار شد/مدیرعامل پتروشیمی نوری: ایمنی و سلامت کارکنان، بالاترین سرمایه ما در شرکت است

همزمان با گرامیداشت هفتم مهر، روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی، آیین تجلیل از کارکنان نمونه شرکت پتروشیمی نوری از دیدگاه ایمنی، با حضور مدیرعامل، مدیران و کارکنان این شرکت در سالن اجتماعات مجتمع برگزار شد.

با اتکا به ظرفیت‌های تخصصی و مهندسی موجود در شرکت حاصل شد؛ ثبت دانش مهار و تثبیت مین‌فن‌های سیستم غبارگیرها در فولاد هرمزگان

در راستای ارتقای سطح ایمنی فعالیت‌های تعمیراتی و کاهش ریسک‌های عملیاتی در سیستم غبارگیر، پروژه طراحی و اجرای سامانه مهار و تثبیت مین‌فن‌ها با موفقیت انجام شد و به بهره‌برداری رسید.