اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 243050

تاریخ: 1403/02/17

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 243050

تاریخ: 1403/02/17

کپی نشانی خبر

حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024

1715067836617-GVF2

همراه اول ضمن حضور در نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری 1403 با محوریت ارائه راهکارها، سرویس‌ها و محصولات دیجیتال خود، در برگزاری رویدادهای جانبی اینوتکس 2024 نیز مشارکت دارد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران؛ سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2024) با حمایت و مشارکت همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور از سه شنبه 18 الی جمعه 21 اردیبهشت 1403 در پارک علم و فناوری پردیس برگزار می شود.

همراه اول در بزرگترین رویداد زیست بوم نوآوری و فناوری کشور که سرمایه گذاران، تصمیم گیران و رهبران فناوری و نوآوری منطقه در آن حضور دارند، با محوریت راهکارها، سرویس ها و محصولات دیجیتال حاضر می شود.

*نحوه حضور همراه اول در اینوتکس 2024

بر این اساس بازدیدکنندگان از غرفه همراه اول می توانند از نزدیک با فعالیت ها و اقدامات «صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی همراه فاند»، «حرکت اول به عنوان بازوی سرمایه گذاری خطرپذیر همراه اول»، «شتابدهنده ها و مراکز نوآوری هاب بهشتی، هاب اصفهان و هاب شیراز» و «مرکز تحقیق و توسعه همراه اول» آشنا شوند.

گفتنی است مرکز تحقیق و توسعه همراه اول که علاوه بر سرمایه گذاری های چشم گیر در حوزه های دانش بنیان و تولید داخلی، در بومی سازی فناوری های نوظهور و کاربردی نظیر راهکارهای XR نیز پروژه های جاری و اجرا شده بسیاری دارد، حاضر است.

هر کدام از بخش های حاضر در غرفه همراه اول، اقدامات خود در حوزه سرمایه گذاری های داخلی و حمایت از صاحبان ایده و دانش بنیان ها را تشریح خواهند کرد.

به عنوان مثال  حرکت اول و «هاب»ها با تسهیل دسترسی به امکانات مالی، فناوری های پایه و پلتفرمی و ایده های نوین تجاری، با محور شتابدهی کسب و کارهای نوپا، به دنبال خلق ارزش در زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور هستند.

بنابراین حضور حرکت اول، هاب های بهشتی، شیراز و اصفهان در اینوتکس می تواند برای سرمایه گذاران و فعالان عرصه نوآوری و کارآفرینی نویدبخش باشد. شایان ذکر است صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی همراه اول (همراه فاند) نیز به تازگی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حوزه مربوط به کسب و کار اصلی همراه اول ایجاد شده و در این نمایشگاه حضور دارد.

با توجه به اینکه رویدادهای حوزه فناوری و کارآفرینی، ابزار مهمی برای همکاری و مشارکت بین صاحبان ایده، صاحبان سرمایه، فناوران و نوآوران هستند، شرکت کنندگان در این رویدادها علاوه بر افزایش مهارت های تخصصی، از فرصت هایی مانند شبکه سازی، دسترسی به منابع سرمایه، مربیان و متخصصان نیز بهره مند می شوند. 

*برنامه حضور مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول در بخش‌های جانبی اینوتکس 2024

در همین راستا همراه اول با محوریت مرکز تحقیق و توسعه خود در بخش رویدادها و بخش های جانبی این نمایشگاه نیز حضور فعال خواهد داشت.

مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول تلفن همراه روز 18 اردیبهشت از ساعت 16:15 در بخش «استیج اینوتکس» سخنرانی با موضوع «فعالیت های نوآورانه در همراه اول»، روز 18 اردیبهشت از ساعت 10 در بخش «ایستگاه آینده» پنل «شرکت های بزرگ و آینده اکوسیستم»، روز 19 اردیبهشت از ساعت 15:30 در بخش «ارائه نیازهای فناورانه (ریورس‌پیچ)» در سالن سراج پارک فناوری پردیس و مجددا روز 19 اردیبهشت از ساعت 16:30 در بخش «ایستگاه آینده» سخنرانی با موضوع «روندهای نوظهور در پذیرش هوش مصنوعی توسط کسب و کارهای ایرانی» و در بخش «جشنواره پیشگامان اینوتکس» با موضوع رونمایی از «مودم بومی 5G» حضور خواهد داشت.

همراه اول طی روزهای برگزاری نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) که با اهدافی نظیر «سرمایه گذاری»، «مشارکت و همکاری» و «گفتگو و شبکه سازی» برگزار می شود، در غرفه ۳۰۴ سالن ۳ و از ساعت 10 صبح تا 18 میزبان بازدیدکنندگان و علاقه مندان به عرصه فناوری های دیجیتال است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

با ثبت روزانه ۱۰۰هزار تراکنش؛ در مسیر توسعه شبکه پذیرندگی وایب و خلق هزاران فرصت همکاری

از ارائه اعتبار ۳۰۰میلیون تومانی و کارت رفاهی ۵۰۰میلیون تومانی تا اجرای طرح «حقوق دیجیتال»؛ وایب در دوازدهمین نمایشگاه تراکنش از برنامه‌های خود برای گسترش خدمات اعتباری و توسعه همکاری با سازمان‌ها، بانک‌ها و پذیرندگان سراسر کشور خبر داد.

آکادمی مخابرات ایران، حلقه اتصال دانش تخصصی، صنعت و تربیت نیروی انسانی آینده

محمد پناهی رئیس آکادمی مخابرات ایران از توسعه آموزش‌های تخصصی، توانمندسازی پیمانکاران، انتقال تجربه‌های فنی و تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت به‌عنوان محورهای اصلی مأموریت جدید این آکادمی خبر داد.

تا ۳۰ مهر پرداخت کنید، جریمه بخشیده می شود

شرکت مخابرات ایران با اجرای جشنواره بخشودگی جرایم دیرکرد پرداخت صورتحساب، فرصتی برای مشتریان تجاری و سازمانی فراهم کرده است که با پرداخت بدهی خود تا پایان روز ۳۰ مهر ۱۴۰۵، از بخشودگی جرایم دیرکرد بهره‌مند شوند.