اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 243046

تاریخ: 1403/02/17

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 243046

تاریخ: 1403/02/17

کپی نشانی خبر

 بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

10

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از 19 تا 22 اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران؛ این نمایشگاه قرار است با حضور بیش از 700 شرکت داخلی و بیش از 200 شرکت خارجی در سالن‌های 5، 6، 7، 8و9، 10، 18، AوB25، 27، B31، 35، 38، A38، B38، 40، 41، 44 و فضای باز برپا شود.

شرکت‌های خارجی قرار است از کره جنوبی، ژاپن، فرانسه، ایتالیا، چک، رومانی، چین، اسپانیا، آمریکا، آلمان، فنلاند، انگلستان، امارات و ایتالیا در این نمایشگاه حضور یابند.

کالاهای ارائه شده در این نمایشگاه شامل محصولات مرتبط با اکتشافات، حفاری، شرکت‌های EPC، شرکت‌های GC، صنایع دریایی و فراساحل، شرکت‌های دانش‌بنیان، شتاب‌دهنده‌ها و استارتاپ‌های صنعت نفت، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پارک‌های علم و فناوری، تجهیزات فرایندی پکیج‌های مورد نیاز صنعت نفت، تجهیزات مکانیکی ثابت صنایع پایین دستی، پتروشیمی، بهینه‌سازی مصرف سوخت و انرژی، نحیط زیست، برق، الکترونیک و ابزار دقیق، کاتالیست و مواد شیمیایی، مخابرات، فناوری اطلاعات، اتوماسیون، ماشین‌های دوار، بیمه، ایمنی و بهداشت، خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی، شیرآلات صنعتی، لوله اتصالات، فولاد، ورق، رنگ و پوشش، جوش و برش، عایق و نسوز، بازرگانی حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، حمل و نقل، بانک‌ها و سایر محصولات و خدمات مرتبط خواهد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.