اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 242838

تاریخ: 1403/02/13

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 242838

تاریخ: 1403/02/13

کپی نشانی خبر

غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی و معدنی در IRAN EXPO

IMG_20240502_093458_927

 غرفه ذوب آهن اصفهان در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو در سالن شماره شش که صنایع فولادی و معدنی حضور داشتند با استقبال بسیار خوب بازدید کنندگان از جمله مسئولین ،هیئت های تجاری ، دست اندرکاران صنعت فولاد ، خبرنگاران و سایرین قرار گرفت ، بطوریکه می توان عنوان پربازدیدترین را به این غرفه که اولین غرفه سالن بود اختصاص داد .

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ در این نمایشگاه ، مسئولین مختلف کشور از جمله : عباس علی آبادی وزیر صنعت ،معدن و تجارت ، محمد دهقان معاون حقوقی رییس جمهور ، امید سحرخیز معاون بازرس ویژه رییس جمهور ، علیرضا عسگریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رضا محتشمی پور معاون معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت ، مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ، بهرام شکوری رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران ، هادی طالبیان مقدم مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران ، علیرضا چناری عضو هیات مدیره هلدینگ شستا و… از غرفه ذوب آهن اصفهان بازدید نمودند .

هیئت های تجاری کشورهای مختلف از جمله نیجریه، اوگاندا ، سومالی ، پاکستان ، ارمنستان ، گرجستان ،عراق و چند کشور دیگر با مسئولین حوزه صادرات ذوب آهن اصفهان مذاکره کردند و در طول نمایشگاه دو نشست خبری نیز با پاسخگویی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و معاون بازرگانی به سوالات اصحاب رسانه و خبرنگاران تخصصی حوزه صنعت برگزار شد .

در این بزرگترین رویداد عرصه صادرات کشور ذوب آهن اصفهان لوح تقدیر و تندیس ویژه نمایشگاه ایران اکسپو را نیز دریافت کرد .

آیین اختتامیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو با حضور علی آقامحمدی رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، مسئولین وزارت صمت، نمایندگان تجار، تنی چند از سفرای کشورها، کارآفرینان و شرکت کنندگان در این نمایشگاه، چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شد.

در این آیین پیرامون برگزاری موفق این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد عرصه صادرات کشور، مذاکرات و قراردادهای منعقد شده، گزارش جامعی ارائه گردید.

گفتنی است ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولید کننده فولاد در کشور که بالغ بر 50 درصد از تولیدات خود را به بیش از 25 کشور دنیا صادر می کند در این رویداد بزرگ با ارائه سبد متنوع محصول خود پذیرای بازدید کنندگان بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.