اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 242219

تاریخ: 1403/02/11

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 242219

تاریخ: 1403/02/11

کپی نشانی خبر

دومین دوره بازدید از پروژه های شرکت میدکو در سال 1403 انجام شد

1714458632

با حضور دکتر پورمند دومین دوره بازدید از پروژه های شرکت میدکو در سال 1403 انجام شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت میدکو؛ دومین دوره بازدید از پروژه های شرکت میدکو در سال 1403 توسط جناب آقای دکتر پورمند (مدیر عامل میدکو) در روزهای دوشنبه و سه شنبه 10 و 11 اردیبهشت ماه انجام شد.

آقای دکتر پورمند در روز اول از معدن چاه فیروزه، مجتمع تولید کاتد و لوله های مسی شهربابک، مجتمع فولاد بردسیر، مجتمع ارزش آفرین، مجتمع فولاد بوتیا و مجتمع آهک و دولومیت ممرادکو بازدید کردند.

بازدید از مجتمع تولید کنسانتره و گندله سنگ آهن جلال آباد زرند و مجتمع فولاد زرند از برنامه های روز دوم ایشان بود.

این بازدیدها هر دو هفته یکبار و به صورت منظم انجام می‌شود.

1714458659

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.