اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 241511

تاریخ: 1403/02/06

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 241511

تاریخ: 1403/02/06

کپی نشانی خبر

افزایش 62 درصدی تولید انرژی در نخستین ماه سال 1403

4e84bc88-b29d-419e-995f-d604a9f7f8e2

در فروردین ماه سال ۱۴۰۳، نیروگاه ری ۶۲ درصد نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته افزایش تولید انرژی داشته است. 

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی نیروگاه ری؛ حمید بادرستانی مدیرعامل نیروگاه ری اظهار داشت: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳، افزایش ۶۲ درصدی تولید، نسبت به زمان مشابه در سال گذشته در این نیروگاه را شاهد بودیم.  

بادرستانی افزود: واحدهای گازی نیروگاه ری بعد از پشت سر گذاشتن تعمیرات دوره ای، آمادگی مطلوبی برای پیک پیش رو در سال ۱۴۰۳ دارند. یک واحد حادثه دیده ۳۲ مگاواتی آسک که بصورت غیر مترقبه از مدار خارج شده است، بی وقفه و بصورت جهادی در حال تعمیر و بازسازی می باشد و متخصصان نیروگاه در تلاش برای رساندن به موقع این واحد برای پیک تابستان می باشند. همچنین ایشان با اشاره به این موضوع که پایش وضعیت واحدهای تولید انرژی بصورت دقیق و با جدیت در حال انجام می باشد، افزود؛ حفظ سطح آمادگی واحدهای تولیدی این نیروگاه برای تابستان از مهمترین برنامه ها محسوب می شود.   

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.