اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 239236

تاریخ: 1403/01/17

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 239236

تاریخ: 1403/01/17

کپی نشانی خبر

ثبت دومین رکورد تولید سال ۱۴۰۳ شرکت آهن ‌فولاد ارفع

فولاد-ارفع

تولید آهن اسفنجی به میزان ۳۷۰۱ تن در ۱۵ فروردین ثبت شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت آهن و فولاد ارفع؛ شرکت آهن و فولاد ارفع در راستای گام‌نهادن در تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم به همت کارکنان پر تلاش خود در دومین هفته از سال ۱۴۰۳ دومین رکورد “تولید روزانه” خود را به ثبت رسانید و  تولید میزان ۳۷۰۱ تن آهن اسفنجی را در ۱۵ فروردین سال جدید به انجام رساند.

آخرین رکورد تولید روزانه واحد احیا در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۶۸۳ تن بوده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

۶۵ هزار تومان نرخ ثابت فروش اسلب «هرمز» به «فولاد» نیست

فولاد هرمزگان در واکنش به برداشت‌های شکل‌گرفته از اطلاعیه قرارداد فروش اسلب به فولاد مبارکه، تأکید کرد رقم ۶۵ هزار تومان صرفاً مبنای برآورد ارزش معامله در زمان افشاست و نرخ فروش محصول، هر ماه براساس میانگین موزون قیمت اسلب این شرکت در بورس کالا تعیین می‌شود.

مهر تأیید بر بلوغ نظام مدیریت ریسک در بزرگترین آروماتیک ایران / پتروشیمی نوری ممیزی ISO ۳۱۰۰۰:۲۰۱۸ را با موفقیت پشت سر گذاشت

شرکت پتروشیمی نوری ممیزی استاندارد بین‌المللی ISO 31000:2018 را با موفقیت پشت سر گذاشت و بار دیگر، اثربخشی نظام مدیریت ریسک خود را در انطباق با الزامات این استاندارد جهانی به اثبات رساند. این ممیزی توسط شرکت پایش و ارزیابی انطباق ایران انجام شد و نتایج آن، استقرار اثربخش نظام مدیریت ریسک در این شرکت را مورد تأیید قرار داد.