اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 237478

تاریخ: 1402/12/20

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 237478

تاریخ: 1402/12/20

کپی نشانی خبر

تولید آلومینیوم در جهان به 70 میلیون تن افزایش یافت

photo_2024-03-10_10-07-20

تولید جهانی آلومینیوم طی سال 2023 میلادی به 70 میلیون تن افزایش یافت. این در حالی است که ظرفیت تولید این فلز نیز به 79 میلیون تن رسید.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از ایمیدرو؛ تولید جهانی آلومینیوم از 68 میلیون و 400 هزار تن در سال 2022 میلادی به 70 میلیون تن در سال 2023 میلادی افزایش یافت.

افزایش ظرفیت تولید

همچنین ظرفیت تولید آلومینیوم در جهان طی سال گذشته میلادی به 79 میلیون تن افزایش یافت. این در حالی است که میزان ظرفیت تولید این فلز طی سال 2022 میلادی 78 میلیون و 500 هزار تن به ثبت رسیده است.

طی این مدت، چین با تولید 41 میلیون تن آلومینیوم و ظرفیت تولید سالانه 45 میلیون تن از این محصول در سال 2023 میلادی توانست همچنان پیشرو تولید آلومینیوم در جهان باقی بماند. میزان تولید این کشور در سال 2022 میلادی40 میلیون و 200 هزار تن و میزان ظرفیت تولید نیز44 میلیون و 300هزار تن اعلام شده بود.

هند با تولید 4 میلیون و 100هزار تن و روسیه با تولید 3 میلیون و 800 هزار تن آلومینیوم در سال 2023 میلادی در رتبه های دوم و سوم تولید این محصول در جهان ایستادند. این در حالی است که میزان ظرفیت سالانه تولید آلومینیوم این کشورها در سال2023 میلادی به ترتیب 4 میلیون و60 هزار تن و 4 میلیون و 80 هزار تن اعلام شده است.

ذخایر جهانی بوکسیت

این در حالی است که سازمان زمین شناسی ایالات متحده آمریکا پیش بینی می کند میزان ذخایر بوکسیت در جهان حدود 55 تا 75 میلیارد تن است که برای پاسخ به نیاز آینده صنعت آلومینیوم کافی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بررسی تشکیل پاویون بلاروس در ایران کانماین ۲۰۲۶

در دیدار محمدرضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران با سفیر جمهوری بلاروس؛ زمینه‌های توسعه همکاری‌های معدنی و صنعتی دو کشور و حضور هدفمند شرکت‌های بلاروسی در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی ایران کانماین ۲۰۲۶ بررسی شد.

دو تفاهم‌نامه فولاد آلیاژی ایران در بلاروس برای توسعه بازار اوراسیا

شرکت فولاد آلیاژی ایران در حاشیه اجلاس اوراسیا در مینسک بلاروس، ضمن مذاکره با شرکت‌ها و فعالان اقتصادی کشورهای منطقه، دو تفاهم‌نامه با TC Bank و بورس کالای بلاروس تنظیم کرد؛ اقدامی در راستای توسعه بازارهای صادراتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های جدید تجارت در منطقه اوراسیا.