اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 237340

تاریخ: 1402/12/19

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 237340

تاریخ: 1402/12/19

کپی نشانی خبر

کارنامه ۱۱ماهه بیمه تعاون زیر ذره بین

1402121604

فروش بیمه تعاون به ۲۳۳۴ میلیارد تومان نزدیک شد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون ؛ فروش ۱۱ ماهه ۱۴۰۲ شرکت بیمه تعاون به مدیرعاملی یونس مظلومی به ۲۳۳۴ میلیارد تومان نزدیک شد و انتظار می‌رود تا پایان امسال به رقم ۳ هزار میلیارد تومان و حتی بیشتر هم برسد. اتفاقی که یک رکورد و جهش در کارنامه تنها شرکت بیمه‌ای با ماهیت تعاونی به شمار می‌رود و به نظر می‌رسد در سال بعد هدف‌گذاری این بیمه‌گر رسیدن به مقصد ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان فروش باشد.

درآمد شرکت بیمه تعاون در سال ۱۴۰۰ به رقمی بیش از یک هزار و ۴۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید و در سال گذشته رقم فروش یک هزار و ۸۳۴ میلیارد و ۶۴۳ میلیون تومان را ثبت کرد و این تغییر باعث شد تا هیات مدیره رقم فروش در سال ۱۴۰۲ را تا ۳ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری کند.
هم اکنون و با پایان بهمن‌ماه میزان فروش بیمه تعاون به رقم ۲ هزار و ۳۳۳ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد رشد فروش را تجربه کرده است.

مقایسه ترکیب پرتفوی بیمه تعاون در ۱۱ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان از یک تغییر محسوس دارد به گونه‌ای که سهم درمان از کل فروش شرکت از ۲۳ درصد در پایان بهمن سال گذشته به ۱۲ درصد در پایان بهمن امسال کاهش پیدا کرده و سهم بیمه شخص ثالث و حوادث سرنشین از ۳۶ درصد در سال گذشته به ۴۸ درصد در سال جاری افزایش یافته است. افزون بر اینکه سهم بیمه بدنه خودرو و بیمه زندگی هم هر کدام یک درصد بیشتر شده به نحوی که سهم بیمه بدنه خودرو در پایان بهمن امسال به ۶ درصد و سهم بیمه زندگی به ۱۸ درصد رسیده است.
این گزارش می‌افزاید: نسبت خسارت به حق بیمه تولیدی بیمه تعاون در پایان بهمن امسال به ۵۵ درصد رسیده که دلیل اصلی آن را می‌توان در سرعت بالای پرداخت خسارت و تلاش برای جبران به موقع خسارت‌ها قلمداد کرد چرا که اعتقاد مظلومی بر این است که یک شرکت بیمه ای اگر بخواهد رضایت مشتری را جلب کند، باید سرعت خدمات خود علی الخصوص پرداخت خسارت را بالا ببرد و حتی قبل از پرداخت حقوق کارکنان خود این امر مهم را عملی کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تأمین مالی ۲۱۰ طرح در صنایع ساختمانی از سوی بانك صنعت و معدن

بانک صنعت و معدن در راستای حمایت از توسعه صنایع ساختمانی و تقویت ظرفیت‌های تولیدی این بخش، از سال ۱۳۹۱ تاکنون تأمین مالی ۲۱۰ طرح را در دستور کار قرار داده که از این تعداد، ۲۰۳ طرح به بهره‌برداری رسیده و ۷ طرح نیز در حال احداث است.

تفاهم‌نامه استراتژیک بازسازی زیرساخت‌های فناورانه چهار دانشگاه بزرگ کشور با مشارکت بانک تجارت منعقد شد

تفاهم‌نامه بازسازی زیرساخت‌های فناورانه و تجهیز مجدد آزمایشگاهی و پردازشی چهار دانشگاه صنعتی شریف، اصفهان، شهید بهشتی و علم و صنعت ایران در راستای حمایت از ظرفیت‌های علمی و دانش‌بنیان کشور، با مشارکت نهادهای کلیدی کشور از جمله بانک تجارت به امضا رسید. این طرح با هدف جبران خسارات وارده به زیرساخت‌های فناورانه و با استفاده از سازوکار «اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری» در چارچوب قانون جهش تولید دانش‌بنیان اجرا خواهد شد.

مشاركت بانك ملت در طرح ردا برای ارتقای سطح كیفی خدمات رفاهی دانشجویان

با هدف ساماندهی خدمات رفاهی و ارتقای سطح کیفی زندگی دانشجویان در قالب طرح ردا ، (رفاه دانشجویان ایران)تفاهمنامه 4 جانبه بین بانک ملت و سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویی و شرکت همراه اول به امضا رسید.