اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 234460

تاریخ: 1402/12/01

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 234460

تاریخ: 1402/12/01

کپی نشانی خبر

کسب تندیس بلورین جایزه ملی تعالی سازمانی توسط شركت توسعه آهن و فولاد گل گهر

توسعه آهن و فولاد گل گهر

شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر برای دومین سال متوالی موفق به کسب تندیس بلورین جایزه ملی تعالی سازمانی شد و مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر؛ بیستمین و یکمین همایش تعالی سازمانی صبح امروز با حضور سازمان‌ها و شرکت‌های سرآمد ایرانی در مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی کشور برگزار و از برندهای متعالی تجلیل شد.

جایزه ملی تعالی سازمانی مبتنی بر ارزیابی رویکردها و نظام مدیریتی سازمان ها و شرکت ها و نتایج موفقیت‌های آنها توسط گروهی از ارزیابان خبره و بر اساس الگوی تعالی سازمانی کشور است.

شركت توسعه آهن و فولاد گل گهر در دوره گذشته سال 1401 این رویداد ملی تندیس بلورین دریافت کرده بود که در این دوره به همت و پشتکار همه کارکنان با کسب امتیازات بیشتر نسبت به سال قبل، این افتخار را تکرار کرد.

گفتنی است در بخش تندیس ها تنها 9 شرکت و سازمان در کشور از جمله شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر حائز تندیس این جایزه ملی شدند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هدف حمایت از برنامه‌های آموزشی برای تربیت نیروی انسانی ماهر است

مدیر مجتمع پتاس خوروبیابانک با حضور در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان خوروبیابانک، از کارگاه‌ها، سالن‌های آموزشی و ظرفیت‌های مهارتی این مجموعه بازدید کرد و در جریان برنامه‌ها و توانمندی‌های آموزشی مرکز قرار گرفت.