اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 233726

تاریخ: 1402/11/25

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 233726

تاریخ: 1402/11/25

کپی نشانی خبر

شرکت فولاد خوزستان، شرکت برتر استان شد

photo_2024-02-14_13-49-47_0ute

حمیدرضا فلاح، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان از فولاد و معادن استان خوزستان به عنوان یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های استان نام برد و افزود: ایران جزو کشورهای مهم تولید فولاد در جهان است و امیدواریم بتوانیم با همکاری علمی با جامعه دانشگاهی ظرفیت‌های این حوزه را افزایش دهیم.

 به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان؛ سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی مواد، متالورژی و معدن، چهارشنبه ۱۸ بهمن به میزبانی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در تالار همایش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان برگزار شد.

کامران طاهر مدیر تحقیقات، تکنولوژی و فن‌آوری شرکت فولاد خوزستان گفت: در سومین همایش بین المللی متالورژی و معدن شرکت فولاد خوزستان به دلیل فعالیت‌های پژوهشی موثر و سیستماتیک به عنوان شرکت برتر تحقیق و توسعه استان شناخته شده و لوح تقدیر دریافت نمود.

وی افزود: در همایش یاد شده ۲۰۰ مقاله ارائه شد که از این تعداد، ۱۵۰ مقاله پذیرفته و ۱۲ مقاله حضوری و باقی مقالات به صورت پوستر ارائه شد.

طاهر در پایان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری همایش یاد شده، گردهمایی متخصصان و پژوهشگران این حوزه در استان خوزستان و تبادل تجربیات و اندوخته‌های علمی، بین‌المللی و ملی بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نقشه راه «بارز» برای جهش تولید و سودآوری؛ توسعه ظرفیت، محصولات جدید و تکمیل زنجیره ارزش/بارز در مسیر توسعه ظرفیت، فناوری و سهم بازار

گروه صنعتی بارز در حالی برنامه‌های توسعه‌ای خود را برای افزایش ظرفیت تولید، تکمیل زنجیره ارزش و تقویت جایگاه خود در بازار تایر کشور دنبال می‌کند که ظرفیت تولید این مجموعه به حدود ۱۶۰ هزار تن رسیده و بارز کردستان نیز به بزرگترین تولیدکننده تایر سواری کشور تبدیل شده است.

تاکید معاون وزیر صمت بر همراهی با پاکسان برای استمرار تولید

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازدید از شرکت پاکسان، بر رویکرد حمایتی این وزارتخانه و حداکثر همکاری برای رفع موانع تولید، تسهیل تأمین مواد اولیه و پشتیبانی از استمرار فعالیت این شرکت تأکید کرد.