اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 230426

تاریخ: 1402/11/01

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 230426

تاریخ: 1402/11/01

کپی نشانی خبر

سایپا،‌ تویوتا کرولای هیبرید وارد می‌کند

screenshot_2024-01-21_104346_nqqg

گروه خودروسازی سایپا در راستای سیاست کاهش میانگین مصرف بنزین و کمک به کاهش آلایندگی هوا، خودروی تویوتا کرولای هیبرید را در سبد خودروهای وارداتی خود قرار داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه خودروسازی سایپا؛ گروه خودروسازی سایپا بعد از موافقت با آزادسازی واردات خودرو، به عنوان اولین شرکت، نسبت به واردات خودرو اقدام کرد و اکنون بخشی از خودروهای وارداتی این مجموعه تحویل ثبت نام کنندگان شده است.

بر این اساس گروه خودروسازی سایپا در راستای تنوع بخشی به محصولات وارداتی،‌ کاهش میانگین مصرف بنزین محصولات سایپا و همچنین مسولیت اجتماعی نسبت به کاهش آلایندگی هوا‌، خودروی تویوتا کرولای هیبرید را در سبد خودروهای وارداتی خود قرار داده است. این موضوع در کنار واردات و مونتاژ خودروهای برقی است که چندی پیش در نمایشگاه تحول صنعت خودرو از آنها رونمایی شد.

تویوتا کرولای هیبرید که از آخرین استانداردهای روز دنیا برخوردار است با قیمت کمتر از ۲۰ هزار دلار، طی ماه‌های آینده روانه بازار خواهد شد. گروه خودروسازی سایپا برنامه جامعی برای تولید و واردات خودروهای برقی و هیبریدی دارد. در این خصوص نیز باید عنوان کرد که تابستان سال آینده خودروی آریا هیبرید و برقی به بازار عرضه خواهد شد.

گروه خودروسازی سایپا در راستای برنامه‌ها و استراتژی‌های ابلاغ شده وزارت صمت، تمرکز و برنامه‌ریزی دقیقی در خصوص کاهش مصرف سوخت فسیلی، دارد. لذا با واردات و تولید خودروهای برقی و هیبرید می‌توان پیش بینی کرد که میزان  مصرف این نوع سوخت در کشور کاهشی شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مدیریت توانمند و تداوم تولید در چادرملو؛ رمز عبور از بحران ها

عضو کمیسیون صنایع و معدن مجلس با تمجید از عملکرد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در شرایط جنگی، استمرار تولید در این مجموعه را قابل تقدیر دانست و تاکید کرد: حمایت از واحدهای بزرگ تولیدی و رفع موانع پیش‌روی آنها، نقش مهمی در تقویت اقتصاد، صادرات و امنیت اقتصادی کشور دارد.

تأکید مدیرعامل توسعه صنایع بهشهر بر افزایش فروش و شتاب‌بخشی به پروژه‌های پاکسان

دکتر ارسلان کاظم‌پور، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت توسعه صنایع بهشهر، به همراه معاونین و مدیران این شرکت، از شرکت پاکسان بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت عملکرد، برنامه‌های تولیدی و پروژه‌های توسعه‌ای این شرکت قرار گرفت.

استخـــــراج کم‌هزینـــــه

آینده معدنکاری دیگر فقط با حجم ذخیره یا تناژ استخراج سنجیده نمی‌شود. محدودیت منابع آب، نوسان تأمین انرژی، افزایش هزینه ماشین‌آلات و مواد مصرفی، سخت‌تر شدن الزامات محیط‌زیستی و رشد تقاضای جهانی برای مس، مدل توسعه این صنعت را تغییر داده است.

چرا استانداری در برابر نظر محیط زیست سکوت کرده است؟

پرونده معدن بوکسیت تاش در ارتفاعات شاهوار شاهرود بار دیگر به یکی از جدی‌ترین مطالبات زیست‌محیطی مردم منطقه تبدیل شده است؛ پرونده‌ای که اکنون با ورود مستقیم دولت و اعلام موضع سازمان حفاظت محیط زیست، بیش از گذشته نیازمند یک تصمیم روشن، شفاف و مبتنی بر مستندات کارشناسی است.