اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 230219

تاریخ: 1402/10/30

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 230219

تاریخ: 1402/10/30

کپی نشانی خبر

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری مطرح کرد: حرکت به سمت فولاد سبز از سوی فولاد هرمزگان

photo_2024-01-20_08-40-51

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: حرکتی که از سوی فولاد هرمزگان برای رفتن به سمت استفاده از هیدروژن و تولید فولاد سبز آغاز شده، می‌تواند گسترده‌تر شود و به خروج کشور از وضعیت ناترازی انرژی بینجامد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان؛ علی آقامحمدی در بازدید از طرح‌های توسعه‌ای و خطوط تولید فولاد هرمزگان با اشاره به اینکه دنیا به سمت تولید فولاد سبز و کاهش انتشارات کربنی حرکت کرده است، بیان کرد: حرکت خوبی از سوی فولاد هرمزگان و نفت ستاره خلیج فارس به سمت استفاده از هیدروژن و تولید فولاد سبز آغاز شده، می‌تواند به صورت گسترده‌تر شکل بگیرد و در تمامی فرایندها به ویژه طرح‌های توسعه آتی جاری شود؛ زیرا در آینده‌ای نزدیک، در صورتی که میزان تولید انتشار کربنی تولیدکنندگان فولاد بالا باشد، از طرف مصرف‌کنندگان و دولت‌ها مشمول جریمه‌های سنگین خواهند شد و رقابت برای آن‌ها در بازارهای صادراتی با سختی همراه خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: حرکت به سمت تولید فولاد سبز داری چند مزیت است. نخست آنکه صادرات تداوم خواهد داشت و می‌توانیم در این بازار رقابتی فولاد جزو صادرکنندگان تراز اول قرار بگیریم؛ دوم اینکه از نظر انرژی استفاده از هیدروژن برای کشور مقرون به صرفه‌تر خواهد بود. چراکه بخش زیادی از انرژی مصرفی تولید فولاد با استفاده از گاز طبیعی است و با توجه به عدم مصرف آن، می‌توان گاز طبیعی را ذخیره و یا به سمت دیگر حوزه‌ها هدایت کرد. در نهایت اینکه استفاده از هیدروژن موجب کاهش آلایندگی محیط زیست می‌شود. خوشبختانه فولاد هرمزگان در این زمینه هم پیشگام است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

توسعه جبهه‌های جدید استخراج و اکتشاف در چادرملو

عملیات آماده‌سازی جبهه‌های جدید استخراج، باطله‌برداری و اکتشاف در محدوده‌های معدنی چادرملو در حال انجام است؛ اقداماتی که با هدف توسعه ذخایر و تأمین مواد اولیه مورد نیاز زنجیره تولید دنبال می‌شود.

نمایشگاه رنگ و رزین؛ نقطه اتصال صنعت، دانشگاه و فناوری

کثیری‌ها گفت: نمایشگاه رنگ و رزین با توجه به ارتباط گسترده این صنعت با بخش های مختلف تولید، می تواند زمینه آشنایی فعالان صنعت و دانشگاه با فناوری های روز و شکل گیری ارتباط موثر میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را فراهم کند.

«پرتو تابان»؛ بازوی هوشمند «ومعادن» در بازار سرمایه

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات به ‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های معدنی کشور با سرمایه‌گذاری بیش از 5 میلیارد دلاری، سهم بزرگی در تامین مالی صنایع معدنی و فلزی دارد و با پروژه‌هایی مانند تجلی، صبانور و نیروگاه سامان سمنان در رشد این صنعت نقش‌آفرینی می‌کند.

از پول گران تا ناترازی انرژی؛ نقشه راه «ومعادن» برای پیشبرد پروژه‌ها

امروز اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در صنایع معدنی و فولادی، بیش از هر زمان دیگری به تصمیم‌گیری هم‌زمان فنی و مالی نیاز دارد. موفقیت یک پروژه صرفاً به انتخاب فناوری یا تأمین تجهیزات وابسته نیست؛ بلکه هزینه سرمایه، زمان اجرا، دسترسی پایدار به انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و صادرات و همچنین جریان نقدی دوران بهره‌برداری، همگی باید در یک مدل یکپارچه دیده شوند.