اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 228918

تاریخ: 1402/10/16

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 228918

تاریخ: 1402/10/16

کپی نشانی خبر

اعلام آمادگی فولاد مبارکه در کنار اتاق بازرگانی ایران برای رفع مشکلات حوزه معدن و صنایع معدنی

photo_2024-01-06_17-34-35 (1)

 محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به میزبانی فولاد مبارکه (۲):

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه؛ فولاد مبارکه به‌عنوان یک شرکت توسعه‌محور در حال اجرای ۲۲۰ پروژه است و این در حالی است که معدود شرکت‌هایی در کشور این تعداد پروژه را در دست احداث دارند. ما معتقدیم که کارفرمای خوب پیمانکار خوب می‌سازد و بر همین اساس بسیاری از پروژه‌های فولاد مبارکه همچون نیروگاه سیکل ترکیبی را پیش از موعد اجرا کرده‌ایم. سال گذشته ۱۳۰۰ قطعه و در حال حاضر ۹۰ درصد قطعات و تجهیزات مورد نیاز فولاد مبارکه بومی‌سازی‌ شده است.

این شرکت در راستای توسعه زیست‌بوم نوآوری باز، سرمایه‌گذاری خطرپذیر در شرکت‌های دانش‌بنیان انجان داده و ۵ مرکز نوآوری در دانشگاه‌ها ایجاد کرده و از ۴۰۰ پایان‌نامه دانشگاهی حمایت کرده است.

فولاد مبارکه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی اقدامات زیادی کرده و در همین راستا برای مناطق کم‌برخوردار سند پیشرفت و آبادانی مبتنی بر استعدادها، محدودیت‌ها و محرومیت‌ها تعریف کرده تا توانمندسازی در حوزه‌های کشاورزی، دامداری و مشاغل خانگی را محقق کند.

با توجه به داشتن بسیاری از منابع و ظرفیت‌های کشور، هیچ مشکل لاینحلی در کشور نداریم و همه مشکلات با مدیریت مناسب قابل رفع است.

فولاد مبارکه در کنار کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران آمادگی کمک‌رسانی برای رفع مشکلات حوزه معدن و صنایع معدنی را دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

برگزاری موفق مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

پیرو اطلاع‌رسانی‌های قبلی و درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و افشای عمومی در سامانه کدال ، سایت و کانال‌های رسمی شرکت، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار گردید.

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

از اسکان تا خدمت‌رسانی در دو موکب مشهد و تهران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج همه ظرفیت‌ های این سازمان برای خدمت‌ رسانی به زائران و عزاداران آیین‌ های وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برپایی دو موکب در تهران و مشهد، اعزام کاروان‌ های مردمی، ارائه خدمات اسکان و توزیع ۳۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغاتی از مهم‌ ترین برنامه‌ های پیش‌ بینی‌شده برای این ایام است.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.