اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 227785

تاریخ: 1402/10/12

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 227785

تاریخ: 1402/10/12

کپی نشانی خبر

نیک‌اخلاق، معاون طرح و برنامه بانک آینده شد

انتصاب نيک اخلاق-14021012

بهمن اسکندری، مدیرعامل بانک آینده، طی حکمی حسین نیک اخلاق را به‌عنوان معاون طرح و برنامه بانک آینده منصوب کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک آینده ؛ آیین تودیع و معارفه معاون طرح و برنامه بانک با حضور اعضای هیأت‌مدیره، معاونان و مدیران بانک آینده برگزار شد.

در این آیین، اعضای هیأت‌مدیره ضمن قدردانی از تلاش و فعالیت‌های موثر علی ریحانی معاون پیشین طرح و برنامه بانک در مدت حضور خود، با تأکید بر ضرورت تعالی و ثبات بانک، تغییر و جابه‌جایی را اثری مثبت و نافذ برای بانک دانستند که با چابکی و پویایی همه همکاران، در راستای بقا و اعتلای هر چه بیشتر و بهتر آن می‌کوشند.

اعضای هیأت‌مدیره ضمن خوش‌آمدگويي به معاون جديد طرح و برنامه اظهار امیدواری کردند این تغییرات در راستای برنامه تحول و استراتژی تهاجمی بانک برای تحقق اهداف متعالی آن، نويدبخش حرکت و نشاطي مجدد براي بانک باشد.

ایشان دارای مدرک کارشناسی علوم بانکی، کارشناسی ارشد MBA مالی و دانشجوی دکتری کسب‌و‌کار و سوابق شغلی و حرفه‌ای از جمله: رئیس اداره کل بانکداری شخصی، رئیس اداره کل برنامه‌ریزی و نظارت اعتباری، رئیس اداره کل سازمان و بهبود روش‌ها و مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت و رئیس هیأت‌مدیره شرکت بهسازان را در کارنامه  خود دارد.

شایان ذکر است، دکتر اسکندری، علی ریحانی را به‌عنوان مشاور عالی مدیرعامل منصوب کردند.
 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خدمات ویژه بیمه البرز به زائران آیین وداع با رهبر شهید؛ از خدمات فرهنگی و پذیرایی تا تمهیدات ارزیابی و پرداخت خسارت

مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به ابعاد گسترده حضور زائران در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، از ارائه خدمات همه جانبه این شرکت خبر داد. نیما نوراللهی اعلام کرد: بیمه البرز علاوه بر پوشش بیمه ای زائران در قالب کنسرسیوم صنعت بیمه، خدمات آنلاین ارزیابی و پرداخت خسارت خودرو را از طریق نرم افزار یاقوت البرز و واحدهای سیار مستقر در مسیرها ارائه می دهد. وی همچنین از برپایی موکب های فرهنگی و پذیرایی این شرکت در پایتخت جهت خدمت رسانی به عزاداران خبر داد.

استقرار تیم های تخصصی ارزیابی خسارت بیمه البرز در محورهای مواصلاتی تهران خدمات رسانی ویژه به خودروهای زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید

همزمان با برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، کارشناسان و ارزیابان خسارت مجتمع تخصصی خودروی بیمه البرز در پلیس راه تهران – قم و سایر محورهای مواصلاتی منتهی به پایتخت مستقر شدند تا خدمات ارزیابی و جبران خسارات احتمالی خودروی زائران را در سریع ترین زمان ممکن ارائه دهند.

ارایه خدمات خسارت سیار بیمه دانا به هموطنان

همزمان با برگزاری آیین بدرقه، وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، شرکت بیمه دانا با هدف تسهیل خدمات‌رسانی به هموطنان و زائران، خودروهای خسارت سیار خود را در شهرها و مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم مستقر می‌کند.