اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 218672

تاریخ: 1402/08/13

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 218672

تاریخ: 1402/08/13

کپی نشانی خبر

آسیاتک با فناوری فیبر نوری خود به «هفته ایران دیجیتال» رفت

4724218

این مجموعه با حضور در همایش «هفته ایران دیجیتال» جدیدترین دستاوردهای خود در زمینه توسعه زیرساخت و تسهیل امکان دسترسی خانوارهای ایرانی به اینترنت پر سرعت مبتنی بر فیبر نوری را ارائه کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی آسیاتک؛ مجموعه انتقال داده‌های آسیاتک به‌عنوان حامی در رویداد «هفته ایران دیجیتال» که نهم و دهم آبان برگزار شد، حضور پیدا کرد.

آسیاتک همچنین در حاشیه این رویداد که با محور معرفی فناوری‌های نوین ارتباطی و توسعه شهر هوشمند برگزار شد، فعالیت‌ها و اقدامات خود در زمینه توسعه زیرساخت و تسهیل امکان دسترسی خانوارهای ایرانی به اینترنت پر سرعت فیبر نوری (FTTH)، ارائه راهکارهای متنوع ارتباطی سازمانی و خانگی‌اش را به اهالی این صنعت معرفی کرد.

برنامه‌های آسیاتک برای FTT-5G در ایران

محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک با حضور در پنلی که روز نخست این رویداد درباره سیاست‌های اقتصادی حاکم بر اینترنت و شبکه ملی اطلاعات در ایران برگزار شد، گفت: «فیبرنوری درخواست‌کننده زیادی در همه شهرها دارد اما زمان‌بری تحویل آن با سرویسی همچون LTE در اپراتورها قابل قیاس نیست».

علاوه بر این، رضا فهیمی، معاون فنی آسیاتک نیز در روز دوم همایش «هفته ایران دیجیتال» درباره فناوری FTT-5G به‌عنوان یکی از دستاوردهای تیم R&D این شرکت سخنرانی کرد و این فناوری را راهکار تسریع دسترسی خانوارهای ایرانی به شبکه فیبر نوری دانست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

معافی: عرضه بسته‌های سرمایه‌گذاری اکتشافی در خراسان جنوبی و سه استان دیگر

سرپرست معاونت توسعه و برنامه‌ریزی ایمپاسکو در پنل تخصصی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در اکتشاف و بخش معدن در اتاق بازرگانی تهران، بر اهمیت طراحی و ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری اکتشافی تأکید کرد و از برگزاری مزایده دو بسته سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی و حوزه اکتشاف، هر یک شامل پنج پروانه اکتشافی، در هفته آینده خبر داد.

آکادمی مخابرات ایران، حلقه اتصال دانش تخصصی، صنعت و تربیت نیروی انسانی آینده

محمد پناهی رئیس آکادمی مخابرات ایران از توسعه آموزش‌های تخصصی، توانمندسازی پیمانکاران، انتقال تجربه‌های فنی و تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت به‌عنوان محورهای اصلی مأموریت جدید این آکادمی خبر داد.