اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 216596

تاریخ: 1402/07/29

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 216596

تاریخ: 1402/07/29

کپی نشانی خبر

عرضه ۱.۸ میلیون تن محصول در بورس کالا

10022

تالارهای بورس کالای ایران روز شنبه ۲۹ مهر ماه میزبان عرضه یک میلیون و ۸۰۴ هزار و ۴۴۱ تن انواع کالا و محصول هستند.

به گزارش اقتصادملت به نقل از روابط عمومی سازمان بورس کالا؛ به این ترتیب ۶۶۲ هزار تن گندله سنگ آهن، ۱۵۱ هزار تن آهن اسفنجی، ۶۸ هزار و ۲۲۵ تن شمش بلوم، ۴۶ هزار و ۵۰۰ تن ورق سرد خودرو، ۴۰ هزار و ۴۰ تن ورق گرم خودرو، ۲۱ هزار و ۲۱۲ تن میلگرد، ۱۵ هزار تن ورق سرد لوازم خانگی، ۴ هزار و ۸۰۷ تن تیرآهن، ۵۰۰ تن کک متالورژی و ۱۰۰ تن شمش آلیاژ آلومینیوم در تالار محصولات صنعتی و معدنی عرضه می شود.

تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی با عرضه ۲۳ هزار و ۳۸۵ تن مواد پلیمری و شیمیایی روبروست.

تالار حراج باز شاهد عرضه ۴۲۷ هزار و ۳۰۰ تن کنسانتره سنگ آهن، ۲۰۰ هزار تن سنگ آهن دانه بندی، ۵۰ هزار تن سنگ آهن کلوخه و ۳۹۴ تن متیلن دی فینیل دی ایزوسیانات است.

تالار صادراتی هم میزبان عرضه ۳۱ هزار و ۹۷۵ تن قیر است.

در بازار فرعی هم ۵۰ هزار تن ضایعات نرمه گندله، ۹ هزار و ۳ تن میلگرد کلاف و ۳ هزار تن ضایعات نرمه آهن اسفنجی روی تابلو می رود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.