اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 216366

تاریخ: 1402/07/23

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 216366

تاریخ: 1402/07/23

کپی نشانی خبر

۱۰۰۰ خودرو به مزایده گذاشته می‌شود

3050609

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی از فروش حدود ۱۰۰۰ خودرو سواری و ماشین آلات راهسازی در دو نوبت مزایده خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان اموال تملیکی؛ عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل جمع آوری و فروش سازمان اموال تملیکی گفت: در راستای اجرای دستور معاون اول رئیس جمهور مبنی بر تسریع تعیین تکلیف خودروهای سواری و ماشین آلات راهسازی متروکه در انبارهای این سازمان در سطح کشور، مجوزهای فروش یک هزار دستگاه خودرو سواری و ماشین آلات راهسازی در ۲ مزایده ۲۸۰ و ۵۸۱ اخذ شد.

وی افزود: متقاضیان برای شرکت در مزایده ۲۸۰ تا ۲۵ مهرماه و در مزایده ۵۸۱ تا ۲۸ مهرماه امکان بازدید و ارائه پیشنهاد دارند کل امیدواریم این ماشین آلات به فروش برسد.

اجتهادی با بیان اینکه در این مزایده‌ها ۳۳۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی و معدنی و مابقی خودروهای سواری به مزایده گذاشته خواهد شد، گفت: رمزگشایی پیشنهادها دو روز بعد از اتمام پایان مهلت ارائه پیشنهاد انجام خواهد شد.

مدیرعامل جمع آوری و فروش سازمان اموال تملیکی اظهار کرد: متقاضیان با مراجعه به سامانه ستاد تدارکات الکترونیکی دولت و یا آدرس tamliki.ir می‌توانند با مشاهده لیست ماشین آلات، محل بازدید را انتخاب و در مزایده شرکت کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.