اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 212274

تاریخ: 1402/06/27

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 212274

تاریخ: 1402/06/27

کپی نشانی خبر

ثبت‌نام هشتمین دوره کارآموزی همراه اول تا 29 شهریور ادامه دارد

1695040511262-TMCI

ثبت‌نام هشتمین دوره کارآموزی همراه اول با موقعیت‌های کارآموزی متنوع تا 29 شهریور ادامه دارد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران؛ کارآموزی همراه اول یک دوره چهار ماهه است که با هدف افزایش تجربه و مهارت دانشجویان و فارغ التحصیلان جویای کار برگزار می شود و اکنون نیز هشتمین دوره ثبت نام آن تا چهارشنبه 29 شهریور 1402 دایر است. 

در این دوره بیش از ۱۰۰ موقعیت کارآموزی در گروه های شغلی متنوع وجود دارد که متقاضیان می توانند حداکثر برای ۳ موقعیت درخواست ثبت کنند. 

افراد با شرکت در دوره های کارآموزی، ضمن کسب تجربه کار در بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور، در طول برگزاری دوره از حقوق و بیمه نیز برخوردار خواهند بود.

همچنین افرادی که در دوره کارآموزی، عملکرد مناسبی از خود ارائه دهند، فرصت استخدام در خانواده همراه اول را خواهند داشت.

متقاضیان برای ثبت نام و مشاهده موقعیت های کارآموزی می توانند به نشانی https://hamrah.academy/internship مراجعه کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

«تابان فردا»؛ آزمون بزرگ بازار سرمایه برای اعتمادسازی پساجنگ

عرضه اولیه «تابان فردا» در صورت نهایی‌‌شدن، می‌تواند به یکی از بزرگترین رویدادهای تاریخ بازار سرمایه ایران تبدیل شود؛ شرکتی از زنجیره بالادست نفت، گاز و پتروشیمی که علاوه بر ابعاد اقتصادی، به دلیل ارتباط با صندوق بازنشستگی صنعت نفت و اختصاص بخشی از سهام به بازنشستگان این صنعت، از اهمیت اجتماعی و نمادین ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس‌جمهور پزشکیان اصلاحات اقتصادی را با شجاعت و اجماع‌سازی پیش می‌برد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تشریح ویژگی‌های مدیریتی رئیس‌جمهور و رویکرد دولت چهاردهم در اجرای اصلاحات اقتصادی، «شجاعت تصمیم‌گیری»، «اجماع‌سازی» و «توجه به معیشت مردم» را از ویژگی‌های مهم مسعود پزشکیان دانست و گفت: رئیس‌جمهور معتقد است اصلاحات اقتصادی باید انجام شود، اما این اصلاحات باید با کار کارشناسی، توجه به جزئیات اجرا و حداقل‌کردن هزینه‌های آن برای مردم همراه باشد.

آسیاتک زمین بازی را عوض می‌کند؛ از «فروش اینترنت» تا ساخت اکوسیستم خدمات دیجیتال

آسیاتک در حال عبور از مدل سنتی کسب‌وکارهای ارتباطی و حرکت به سمت یک شرکت جامع خدمات دیجیتال است؛ مسیری که توسعه شبکه مستقل فیبر نوری در ۸۰ شهر و ۱۲ استان، سرمایه‌گذاری در دیتاسنترهای مجهز به زیرساخت هوش مصنوعی، گسترش رایانش ابری و خدمات سازمانی و تلاش برای ورود به عرصه اپراتوری را در بر می‌گیرد. مدیرعامل آسیاتک می‌گوید: هدف نهایی شرکت فاصله گرفتن از «خام‌فروشی» و حرکت به سمت «سرویس‌فروشی» است.

افتتاح و بهینه‌سازی پروژه‌های ارتباطی رایتل در استان گلستان؛ توسعه پوشش و ارتقاء کیفیت شبکه

پروژه‌های توسعه و بهینه‌سازی شبکه شرکت خدمات ارتباطی رایتل در استان گلستان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل رایتل به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که با راه‌اندازی ۳ سایت جدید شهری، تکمیل ۱۰ سایت روستایی و بهینه‌سازی ۲۷ سایت با هدف افزایش پوشش، کیفیت و پایداری شبکه، اجرا شده‌اند.