اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 210009

تاریخ: 1402/06/07

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 210009

تاریخ: 1402/06/07

کپی نشانی خبر

رونمایی از صندوق بازنشستگی تکمیلی با حضور وزای دولت

38919

همزمان با هفته دولت و با حضور وزرای دولت، فردا(چهارشنبه) از صندوق بازنشستگی تکمیلی رونمایی می شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی تکمیلی؛ همزمان با هفته دولت، از صندوق بازنشستگی تکمیلی با حضور احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، سید صولت مرتضوی وزیر کار و رفاه اجتماعی، اعضای شورای عالی بورس، نمایندگان مجلس، رئیس سازمان بورس، مدیران عامل ارکان بازار سرمایه و سایر مسئولان مربوطه رونمایی می شود.

صندوق بازنشستگی تکمیلی، به منظور توانمندسازی مالی افراد در زمان بازنشستگی طراحی شده است و مراسم رونمایی از آن بعدازظهر فردا(چهارشنبه) توسط سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حاكمیت داده؛ راهكاری برای ارتقای شفافیت و كیفیت اطلاعات در بیمه اتكایی

گزارش پژوهشی «تحلیل چالش‌های شفافیت و کیفیت داده‌ها در شرکت‌های بیمه اتکایی و ارائه چارچوب حاکمیت داده» با هدف شناسایی چالش‌های کیفیت، شفافیت و یکپارچگی داده‌ها و ارائه چارچوبی جامع برای حاکمیت داده در صنعت بیمه اتکایی منتشر شد.

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.