اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 205272

تاریخ: 1402/04/26

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 205272

تاریخ: 1402/04/26

کپی نشانی خبر

جشنواره تکریم بیمه ملت برای بازنشستگان با جوایز ۵۰ میلیون ریالی

2

جشنواره تکریم بیمه ملت، با اهدای جوایز ۵۰ میلیون ریالی به بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی، برگزار می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت؛ به مناسبت روز تکریم بازنشستگان، جشنواره‌ «تکریم» بیمه ملت، با جوایز ۵۰ میلیون ریالی برگزار می‌شود.

در این جشنواره، به ۱۰ نفر از بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی که بیمه‌نامه‌ای با حق بیمه بالای ۲ میلیون ریال خریداری کنند، به قید قرعه ۵۰ میلیون ریال اهدا خواهد شد.

شرط ورود به قرعه کشی، خرید بیمه نامه حداقل به میزان ۲ میلیون ریال و هر یک  میلیون ریال به عنوان یک امتیاز برای شرکت در این قرعه کشی لحاظ می‌شود.

جشنواره تکریم بازنشستگان،  از ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۲ به مدت یک ماه در رشته‌های عمر و حوادث انفرادی، آتش‌سوزی منازل مسکونی، بیمه مسافرتی و مسئولیت مدنی دوچرخه سواران برگزار می‌شود و بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی، می‌توانند با خرید این بیمه‌نامه‌ها، در قرعه‌کشی جوایز ۵۰ میلیون ریالی شرکت کنند.

بازنشستگان گرامی می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این جشنواره با مراجعه به آدرس http://apps.mellatinsurance.ir/AgentsSales/find-agent با هر یک از نمایندگان بیمه ملت در محل زندگی خود تماس بگیرید و این بیمه‌نامه‌ها را خریداری کنند

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بریکس؛ فرصت فعال‌سازی دیپلماسی معدنی

در بیانیه پایانی اجلاس سران بریکس در دهلی‌نو؛ برای نخستین‌بار بندی مستقل به «مواد معدنی حیاتی» اختصاص یافت. چندی پیش نیز چنین اتفاقی در اجلاس سران گروه ۷ رخ داده بود. این تحولات نشان می‌دهد اهمیت مواد معدنی حیاتی و رقابت جهانی بر سر آنها در اقتصاد سیاسی بین‌المللی، هر روز ابعاد گسترده‌تری پیدا می‌کند.

 بانک کشاورزی در خط مقدم تأمین مالی امنیت غذایی

امنیت غذایی تنها به میزان تولید محصولات کشاورزی وابسته نیست؛ بلکه  آنچه پس از برداشت محصول اتفاق می‌افتد، به همان اندازه در تأمین پایدار غذای جامعه اهمیت دارد. محصولی که به‌ موقع فرآوری، بسته‌بندی، نگهداری و روانه بازار نشود؛ بخشی از ظرفیت تولید کشور را هدر می‌دهد و زنجیره‌ای از مشکلات از افزایش ضایعات تا کاهش درآمد تولیدکنندگان و اختلال در عرضه را ایجاد می‌کند

«فنقره» آماده جهش تولید است/ ارزش کارخانه «فنقره» بالاتر از ارزش شرکت است

ابراهیم جمیلی سهامدار عمده شرکت ذوب‌گران رنگین فلز با تشریح ظرفیت‌های تولیدی و فناوری این شرکت در دومین نشست خبری عرضه اولیه سهام «فنقره» در فرابورس ایران، از برخورداری ذوب‌گران از فناوری انحصاری استخراج نقره از پسماندها خبر داد و تأکید کرد: ارزشگذاری شرکت با سخت‌گیرانه‌ترین رویکرد انجام شده و ارزش خالص کارخانه به‌ تنهایی بیش از ارزش برآوردی فعلی شرکت است.

دیدار مسئولان استان کرمانشاه با خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس

با هدف تکریم خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران، مدیر بیمه دی کرمانشاه با همراهی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس، مدیرکل بنیاد شهید استان و با خانواده‌های معظم شهیدان رضا محمدی و شهرام جعفری دیدار کردند.