اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 204644

تاریخ: 1402/02/24

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 204644

تاریخ: 1402/02/24

کپی نشانی خبر

گردهمایی مدیران سازمان اموال تملیکی در مشهد

2

مدیران ستادی و استانی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی سراسر کشور در شهر مقدس مشهد گرد هم آمدند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی؛ این گردهمایی در راستای تبیین برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲ که بر مبنای تحقق شعار سال طراحی و آماده سازی شده است، برنامه احصای کالا موسوم به انبارگردانی الکترونیکی و تشریح آئین نامه موضوع مواد ۵۵ و۵۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور اعضای هیئت مدیره، هیئت عالی نظارت سازمان و مدیران کل ستادی و استان‌های سراسر کشور در حال برگزاری است.

معاونین سازمان و مدیران کل ستادی هم در این گردهمایی به مدت دو روز به تشریح برنامه ها و اقدامات خواهند پرداخت و مدیران کل استانی نیز با تشکیل کارگروه های تخصصی افق دید جدیدی را در سازمان اموال تملیکی خواهد گشود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خدمات ویژه بیمه البرز به زائران آیین وداع با رهبر شهید؛ از خدمات فرهنگی و پذیرایی تا تمهیدات ارزیابی و پرداخت خسارت

مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به ابعاد گسترده حضور زائران در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، از ارائه خدمات همه جانبه این شرکت خبر داد. نیما نوراللهی اعلام کرد: بیمه البرز علاوه بر پوشش بیمه ای زائران در قالب کنسرسیوم صنعت بیمه، خدمات آنلاین ارزیابی و پرداخت خسارت خودرو را از طریق نرم افزار یاقوت البرز و واحدهای سیار مستقر در مسیرها ارائه می دهد. وی همچنین از برپایی موکب های فرهنگی و پذیرایی این شرکت در پایتخت جهت خدمت رسانی به عزاداران خبر داد.

استقرار تیم های تخصصی ارزیابی خسارت بیمه البرز در محورهای مواصلاتی تهران خدمات رسانی ویژه به خودروهای زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید

همزمان با برگزاری آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، کارشناسان و ارزیابان خسارت مجتمع تخصصی خودروی بیمه البرز در پلیس راه تهران – قم و سایر محورهای مواصلاتی منتهی به پایتخت مستقر شدند تا خدمات ارزیابی و جبران خسارات احتمالی خودروی زائران را در سریع ترین زمان ممکن ارائه دهند.

ارایه خدمات خسارت سیار بیمه دانا به هموطنان

همزمان با برگزاری آیین بدرقه، وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب، شرکت بیمه دانا با هدف تسهیل خدمات‌رسانی به هموطنان و زائران، خودروهای خسارت سیار خود را در شهرها و مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم مستقر می‌کند.