اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 202996

تاریخ: 1401/08/28

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 202996

تاریخ: 1401/08/28

کپی نشانی خبر

مدیرعامل شرکت مس شهید باهنر به وزیر صمت نامه نوشت

6

 به دنبال تغییر در شیوه عرضه کاتد مس در بورس طی چند هفته اخیر، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در نامه‌ای به وزیر صمت بر ضرورت همکاری بیشتر با واحد‌های تولیدی فعال در صنعت مس جهت تامین کاتد از بورس کالای ایران تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع مس شهید باهنر؛ مجید ضیایی طی نامه‌ای به سیدرضا فاطمی امین، در خصوص تغییرات در نحوه عرضه کاتد مس در بورس کالای ایران اطلاعات مهمی را ارائه کرد.

در بخشی از متن این نامه آمده است: اخیرا در برنامه فروش شرکت ملی مس علاوه بر فروش به صورت ۵۰ درصد نقدی و ۵۰ درصد LC دو ماهه با نرخ ۱.۷۵ درصد ماهیانه و به شیوه حراج (به دلیل حضور خریداران متعدد تولیدی و غیرتولیدی) در برنامه فروش قرار گرفته است. حال آنکه این روند طی سالیان گذشته و تا پایان سال ۱۴۰۰ معادل ۱۰ درصد نقد و ۹۰ درصد LC چهار ماهه با نرخ ۱.۲۵ درصد و شیوه معمول بورس کالا در فروش بوده است که این تغییر پی در پی سیاست‌های نحوه فروش شرکت ملی مس (۵۰ درصد نقدی و شیوه عرضه کمتر از تقاضا) باعث ایجاد ۲۰ تا ۳۰ درصدی نرخ محصولات نسبت به نرخ جهانی (LME) خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مس شهید باهنر به وزیر صمت نامه نوشت

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

 مزیت رقابتی صنعت باید حفظ شود

مشاور وزیر صمت با اشاره به ضرورت حفظ مزیت‌های رقابتی صنایع گفت: صنایع در کشورهای مختلف بر اساس مزیت‌های موجود توسعه پیدا کرده‌اند؛ برای نموتنه فناوری و سرمایه از مزیت‌های مهم آمریکا و بازار بزرگ و مقیاس تولید از مزیت‌های اصلی چین است.

ویدیو/دورهمی صمیمانه آزادگان سیرجان در عمارت تاریخی صدر

در سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن عزیزمان ایران؛ بیش از ۱۰۰ آزاده سیرجانی دوران دفاع مقدس با دعوت و میزبانی شرکت گل‌گهر در عمارت تاریخی صدر گرد هم آمدند و ساعاتی را به خاطره‌گویی از دوران اسارت پرداختند.