اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 202996

تاریخ: 1401/08/28

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 202996

تاریخ: 1401/08/28

کپی نشانی خبر

مدیرعامل شرکت مس شهید باهنر به وزیر صمت نامه نوشت

6

 به دنبال تغییر در شیوه عرضه کاتد مس در بورس طی چند هفته اخیر، مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در نامه‌ای به وزیر صمت بر ضرورت همکاری بیشتر با واحد‌های تولیدی فعال در صنعت مس جهت تامین کاتد از بورس کالای ایران تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع مس شهید باهنر؛ مجید ضیایی طی نامه‌ای به سیدرضا فاطمی امین، در خصوص تغییرات در نحوه عرضه کاتد مس در بورس کالای ایران اطلاعات مهمی را ارائه کرد.

در بخشی از متن این نامه آمده است: اخیرا در برنامه فروش شرکت ملی مس علاوه بر فروش به صورت ۵۰ درصد نقدی و ۵۰ درصد LC دو ماهه با نرخ ۱.۷۵ درصد ماهیانه و به شیوه حراج (به دلیل حضور خریداران متعدد تولیدی و غیرتولیدی) در برنامه فروش قرار گرفته است. حال آنکه این روند طی سالیان گذشته و تا پایان سال ۱۴۰۰ معادل ۱۰ درصد نقد و ۹۰ درصد LC چهار ماهه با نرخ ۱.۲۵ درصد و شیوه معمول بورس کالا در فروش بوده است که این تغییر پی در پی سیاست‌های نحوه فروش شرکت ملی مس (۵۰ درصد نقدی و شیوه عرضه کمتر از تقاضا) باعث ایجاد ۲۰ تا ۳۰ درصدی نرخ محصولات نسبت به نرخ جهانی (LME) خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مس شهید باهنر به وزیر صمت نامه نوشت

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.