اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 19715

تاریخ: 1398/05/27

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 19715

تاریخ: 1398/05/27

کپی نشانی خبر

چراغ سبزدولت به فناوری ها و کسب و کارهای نوین

2040

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: نگاه حاکم بر فناوری نوین در مجموعه دولت و وزارتخانه مثبت است و باید ازفرصت های این حوزه استفاده شود.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از شاتا، سعید زرندی در جمع فعالان رمز ارزها گفت: در گذشته در مواجه با فناوری ها و کسب و کارهای نوین عکس العمل ها مثبت نبود و زمان زیادی می گذشت تا با این حوزه ها کنار بیایند.

زرندی افزود: در موضوع رمز ارزها، دولت با سرعت بهتری عمل کرد و نسبت به دیگر فناوری ها، به نسبت خوب و به موقع عمل شد و تلاش شد تا به جای مقاله با این بخش، برای آن چارچوب و قانون مشخص شود.

معاون طرح و برنامه تاکید کرد: در اقتصاد آینده دنیا، رمز ارزها نقش مهمی را خواهند داشت و می خواهیم این صنعت در کشور شکل بگیرد.

وی گفت: باید با زیر زمینی شدن فعالیت ها جلو گیری کرد و در این راستا دستورالعمل صدور جواز استخراج رمز ارزها پس از مشورت با صاحب نظران و فعالان این بخش، نهایی می شود.

زرندی تصریح کرد: در موضوع استخراج رمز ارزها، سرعت در زمان صدور مجوز خیلی اهمیت دارد و در این مسئله دقت لازم خواهد شد.

معاون طرح و برنامه تاکید کرد: با قانونی شدن فعالیت این بخش، کسب و کارهای جدید دیگری هم شکل خواهد گرفت بطوری که در زمینه تولید ماینر، سیستم های خنک کننده، طراحی فارم ها و… نیز برخی وارد کار شده اند.

وی در پاسخ به انتقاد فعالان تولید رمز ارزها از قیمت تعیین شده انرژی گفت: در مرحله اول، انچه برای ما مهم بود قانونی شدن و در چارچوب قرار گرفتن این کسب و کار است.

زرندی توضیح داد: بعد از تدوین دستور العمل صدور جواز و تعیین سقف صنعتی شدن استخراج ارز رمزها و فعالیت قانونی این بخش، با همفکری و همراهی سایر بخش های مرتبط مثل وزارت نیرو می توان ، راه توسعه و حل مشکلات این صنعت را دنبال کرد.

در این جلسه صاحب نظران و فعالان استخراج رمز ارزها، نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص دستورالعمل صدور جواز تاسیس و پروانه بهره برداری استخراج رمز ارزها ارائه کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رایتل و پست بانک ایران در مسیر توسعه خدمات مشترک ارتباطی، مالی و دیجیتال

با امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان شرکت خدمات ارتباطی رایتل و پست بانک ایران، زمینه توسعه و ارائه خدمات مشترک در حوزه‌های ارتباطی، دیجیتال، مالی و گردشگری با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های دو مجموعه فراهم شد.

«هم‌بانکی»؛ عبور از بانکداری سنتی به اتحادهای راهبردی برای خلق ارزش مشترک

همزمان با دومین روز از دوازدهمین رویداد بزرگ تراکنش ایران؛ نشست تخصصی «هم‌بانکی؛ قاب‌بندی مجدد مرزهای بانکداری بر مبنای اتحادهای راهبردی و شایستگی‌محوری» به همت شرکت تجارت الکترونیک ارتباط فردا برگزار شد.

با ثبت روزانه ۱۰۰هزار تراکنش؛ در مسیر توسعه شبکه پذیرندگی وایب و خلق هزاران فرصت همکاری

از ارائه اعتبار ۳۰۰میلیون تومانی و کارت رفاهی ۵۰۰میلیون تومانی تا اجرای طرح «حقوق دیجیتال»؛ وایب در دوازدهمین نمایشگاه تراکنش از برنامه‌های خود برای گسترش خدمات اعتباری و توسعه همکاری با سازمان‌ها، بانک‌ها و پذیرندگان سراسر کشور خبر داد.