اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 197006

تاریخ: 1402/02/10

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 197006

تاریخ: 1402/02/10

کپی نشانی خبر

تحویل فیزیکی مبنای تسویه با خریداران اوراق سکه است

02

معاون ارزی بانک مرکزی اعلام کرد؛ مبنای تحویل سکه به خریداران اوراق سکه به صورت فیزیکی است.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی محمد آرام در واکنش به برخی مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ابهام خریداران اوراق  سکه و تسویه نقدی اوراق خریداری شده با متقاضیان تاکید کرد: بانک مرکزی ششم اردیبهشت  با مکاتبه ای که با بورس کالا انجام داد آمادگی خود را برای تحویل فیزیکی سکه به خریداران اعلام کرده است.

وی افزود: براین اساس تمامی خریداران اوراق  سکه در صورت مراجعه پس از دریافت هزینه انبارداری طبق قرارداد ؛ سکه خریداری شده را به صورت فیزیکی دریافت خواهند کرد.

معاون ارزی بانک مرکزی خاطرنشان کرد: خریدارانی که برای دریافت سکه در موعد مقرر مراجعه نکنند بهای سکه براساس فرمول اعلام شده ارزش گذاری و به حساب آنها واریز خواهد شد .

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.