اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 195807

تاریخ: 1402/01/27

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 195807

تاریخ: 1402/01/27

کپی نشانی خبر

با رشد 54 درصدی فروش در سال 1401:تحقق 83 هزار و 820 میلیارد ریالی حق بیمه تولیدی بیمه کوثر

58

بیمه کوثر با حق بیمه تولیدی و ترکیبی مناسب و فراتر از برنامه عملکرد سال گذشته را به پایان رساند.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط‌ عمومی و اعلام معاون برنامه ریزی و نوآوری بیمه کوثر؛ میزان فروش شرکت در سال 1401 با رشد 54 درصدی نسبت به سال 1400 به 83 هزار و 820 میلیارد ریال رسید. ثبت عملکردی فوق العاده در سال گذشته از شرکت، سرآغاز تحقق برنامه های نوآورانه در سال 1402 برای بیمه کوثر به شمار می آید.

مسعود طاهری وسیه سری در توضیح درآمد حق بیمه 1401، گفت: این تولید حق بیمه با ترکیب فروش 86.5 درصدی در رشته های غیرزندگی و 13.5 درصدی در رشته زندگی محقق شده و فروش رشته عمر و سرمایه گذاری در سال 1401 نسبت به سال گذشته 32 درصد رشد داشته و رشته های کشتی، هواپیما، مهندسی و درمان بیشترین رشد فروش نسبت به سال 1400 را به همراه داشتند.

وی در ادامه افزود: میزان خسارت پرداختی بیمه کوثر در سال 1401 معادل 49 هزار و 858 میلیارد ریال بوده است که ترکیب خسارت 88.5 درصدی رشته های غیرزندگی و 11.5 درصدی در رشته زندگی به ثبت رسیده است.

ایشان در پایان با تاکید بر اینکه عملکرد درخشان بیمه کوثر در سال 1401 در سایه تلاش بی دریغ کارکنان و شبکه فروش شرکت و بهره گیری از الگوها و فرآیندهای نوین صورت گرفته است، اظهار کرد: در سال 1402 هم برای بهبود و رشد چشمگیر این عملکرد برنامه ریزی مناسبی دیده شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

دیدار مدیرعامل بانک تجارت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تقویت همکاری‌های علمی و بانکی

مدیرعامل بانک تجارت در راستای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، دانشگاه و توسعه دانش مدیریت مالی و حمایت از نوآوری‌های حوزه فین‌تک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

«تمدن‌تد»؛ میز گفت‌وگوی تولید و بازار سرمایه برای عبور از پیچیدگی‌های اقتصاد امروز

در شرایطی که تورم، نوسانات ارزی، نرخ بهره و افزایش هزینه‌های تأمین مالی، معادلات تصمیم‌گیری بنگاه‌های تولیدی را پیچیده‌تر از همیشه کرده است، نخستین همایش «تمدن‌تد» با گردهم آوردن مدیران مالی بیش از ۲۵۰شرکت تولیدی و صنعتی، تلاش کرد تا فاصله میان نیازهای واقعی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه را کاهش دهد؛ نشستی که در آن «تاب‌آوری» نه به ‌عنوان یک شعار؛ بلکه به‌ عنوان ضرورتی برای مدیریت منابع، تأمین مالی و حفظ قدرت عملیاتی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.