اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189203

تاریخ: 1401/11/12

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189203

تاریخ: 1401/11/12

کپی نشانی خبر

تاکید بر زیباسازی سیما و منظر شهری کیش در آستانه نوروز

0uzsCIt9Xkws

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به فرا رسیدن نوروز و افزایش ورود گردشگر، بر ساماندهی مبلمان شهری، رفع آلاینده های دیداری و زیبا سازی سیما و منظر شهری تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ پنجمین جلسه کمیته سیما و منظر شهری کیش چهارشنبه 12 بهمن با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش و رئیس شورای شهرسازی و معماری، حمیدرضا طبی مسرور معاون معماری و شهرسازی، رئیس هیات مدیره جامعه مراکز اقامتی و پذیرایی، اعضاء و مشاوران این حوزه به صورت حضوری و آنلاین در دفتر مدیریت عامل سازمان برگزار شد.

“پورزادی” اجرای سیاست های کنترلی در حوزه سیما و منظر شهری را نوعی سرمایه گذاری برای جزیره کیش برشمرد و بر سختگیری در اجرای نما علاوه بر کیفیت مصالح تاکید کرد و افزود: حصارهای طرح های نیمه تمام با هدف ایجاد زیبایی بصری در معابر شهری تا سال جدید باید عملیاتی و ساماندهی شود.

وی با اشاره به لزوم حصارکشی پروژه های در حال ساخت و جلوگیری از آلاینده های دیداری در سطح جزیره کیش، از واگذاری مجوز تبلیغات بر روی حصارهای پروژهای در حال ساخت خبر داد و گفت: برخورداری از سیمای مناسب شهری از جمله حقوق شهروندی است که می بایست رعایت شود و در این راستا تمام سرمایه گذاران پروژهای در حال ساخت می توانند با اخذ مجوز، از تبلیغات محیطی بر روی حصار پروژهای خود منتفع شوند.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر ساماندهی تابلو تبلیغاتی مراکز پذیرایی، خواستار بهره مندی از فن آوری های نوین در معرفی این مراکز شد.

همچنین پورزادی با اشاره به فرا رسیدن نوروز و افزایش ورود گردشگر، بر ساماندهی مبلمان شهری، رفع آلاینده های دیداری و زیبا سازی سیما و منظر شهری تاکید و جهت زیبا سازی و نورپردازی ساختمان های بلند، بازارها، هتل ها و مراکز گردشگری، درخواست کرد که مالکان و اصناف در این رابطه مشارکت و همکاری داشته باشند.

در این کمیته ضمن بررسی و تصمیم گیری در خصوص وضعیت نمای برخی هتل ها، موضوعاتی چون طرح های پیشنهادی غرفه های ایستگاه های دوچرخه، باغ راه، نمای پروژه صبا نفت، مجتمع اداری بهکیش، مدرسه شهید سیدین، نمای برخی قطعات در حال ساخت فاز شهرک صدف و تابلو تبلیغاتی خروجی ترمینال جدید فرودگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر بکارگیری مشاور جهت ضابطه مند کردن المان های شهری تاکید شد.

گفتنی است شرکت عمران، آب و خدمات به عنوان دبیر کارگروه نما، سیما و منظر شهری، ضابط اجرایی مصوبات کمیته است تا از ضوابط تدوین شده صیانت کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو گفت: در چارچوب سیاست‌های ایمیدرو، چند معدن جدید در اختیار چادرملو قرار گرفته است تا این شرکت بتواند عملیات اکتشاف آنها را تکمیل کند؛ خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم رسیده‌اند که آینده شرکت را می‌توانند برای سهامدارانشان تضمین کنند.

از تاب‌آوری تا رشد؛ روایت فولاد مبارکه از مدیریت سرمایه انسانی در دل جنگ

دکتر زرندی مدیرعامل فولاد مبارکه در بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی توسعه منابع انسانی، با تشریح تجربه این شرکت در جریان حملات اخیر، حفظ ۳۰هزار نیروی انسانی و حدود ۱۰هزار بازنشسته، صیانت از جان کارکنان، جلوگیری از بیکاری و به‌ کارگیری ۶هزار نیروی فاقد محل کار در فرآیند بازسازی را مهمترین محورهای مدیریت بحران در فولاد مبارکه عنوان کرد.

آینده سرمایه انسانی در گرو اقتصاد، داده و هوش مصنوعی

کیانی بختیاری رئیس دفتر معاون اول رئیس‌جمهور با تشریح تغییرات بنیادین در مدیریت منابع انسانی گفت: دوران تکیه صرف بر الگوهای سنتی در مدیریت سرمایه انسانی به پایان رسیده و مدیران آینده این حوزه باید همزمان با اقتصاد، داده، روانشناسی و جامعه‌شناسی آشنا باشند؛ با این حال در تصمیم‌های حساس مربوط به انسان، قضاوت انسانی همچنان باید در جایگاه نخست قرار داشته باشد.

بنگاه‌ها در جنگ اقتصادی؛ نیروی انسانی خود را از دست می‌دهند

خرمی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با هشدار نسبت به تبعات فرسایش سرمایه انسانی در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم تأکید کرد: در روزهایی که بنگاه‌ها زیر فشار تورم، تحریم، فرسودگی تجهیزات و محدودیت بازارها قرار دارند، حذف آموزش و بودجه‌های توسعه‌ای نه یک صرفه‌جویی؛ بلکه ضربه‌ای به مهمترین سرمایه سازمان‌هاست. سرمایه‌ای که اگر از دست برود؛ بازسازی آن به‌ مراتب دشوارتر از جبران خسارت‌های مالی خواهد بود.