اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 183774

تاریخ: 1401/09/09

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 183774

تاریخ: 1401/09/09

کپی نشانی خبر

بررسی کلیات فرایند اجرای نوسازی و بازسازی صنایع

26BC461A-21A6-9639-B591-67F1AAF0344C

سومین جلسه کارگروه طرح نوسازی و بازسازی صنایع کشور به ریاست علی نبوی رئیس هیات عامل ایدرو و با حضور نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط‌زیست، سازمان ملی استاندارد، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در محل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار گردید.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی ایدرو ؛ در این جلسه ضمن بررسی کلیات فرآیند اجرای نوسازی و بازسازی صنایع از مرحله شناسایی واحدهای مشمول تا انجام عارضه‌یابی، اجرای پروژه‌های بهبود، تعیین شیوه تامین مالی و نظارت بر اثربخشی اجرا،‌ مقرر گردید به منظور شناسایی دقیق واحدهایی که نوسازی و بازسازی آن‌ها از توجیه فنی، اقتصادی و زیست‌محیطی برخوردار است، انتخاب واحدها در گام نخست توسط ادارات صنعت،‌ معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها انجام شده و در صورت تایید دفاتر تخصصی رشته‌فعالیتی وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت و تمایل واحد تولیدی به نوسازی و بازسازی فرآیند ثبت‌نام در بن‌سازه نوسازی و بازسازی و انجام عملیات عارضه‌یابی مقدماتی آغاز گردد.

کارگروه طرح نوسازی و بازسازی صنایع کشور بر پایه مصوبه هیات دولت و در اجرای بند (ح) ماده ۴۶ قانون برنامه ششم توسعه برای عملیاتی کردن طرح نوسازی و بازسازی صنایع کشور با مسئولیت ایدرو تشکیل شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت فولاد خوزستان به ظرفیت کامل تولید در کمتر از چهار ماه؛ روایت بازسازی پس از حمله هفتم فروردین

محمد نیکوکار قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در امور بهره‌برداری از بازگشت تدریجی واحدهای آسیب‌دیده فولادسازی و احیاء به مدار تولید خبر داد و اعلام کرد: این شرکت در صورت رفع محدودیت‌های انرژی، آمادگی تولید سالانه چهار میلیون تن فولاد را دارد. به گفته وی بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با تکیه بر تجربه نیروهای متخصص، تصمیم‌گیری سریع، تأمین به‌ موقع تجهیزات و بسیج ظرفیت‌های تولیدی و تعمیراتی شرکت دنبال شد.

نقش راهبردی «آیسا» در ارتقاء بهره‌وری و هوشمندسازی فولاد خوزستان

مهندس احسان خیاط مدیرعامل شرکت آیسا فراگیر ویرا، با تأکید بر ضرورت پیوند فناوری با نیازهای واقعی صنعت فولاد، معتقد است محصولات و خدمات هوشمند زمانی به مزیت رقابتی پایدار تبدیل می‌شوند که بتوانند به بهبود بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات و ارتقاء کیفیت تصمیم‌گیری کمک کنند.

هیمکو؛ پیشران توسعه لجستیک معدنی و حلقه راهبردی اتصال معادن ایران به بازارهای جهانی

توسعه صنایع معدنی ایران بیش از هر زمان دیگری به رفع گلوگاه‌های زیرساختی و تقویت شبکه لجستیک وابسته است. ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور می‌توانند در رشد اقتصادی، ارزآوری و اشتغالزایی نقش‌آفرین باشند، اما محدودیت‌های حمل‌ونقل، هزینه‌های بالای جابه‌جایی و ناهماهنگی میان حلقه‌های تولید و صادرات؛ همواره مانعی جدی در مسیر رقابت‌پذیری این صنایع به شمار می‌رود.

درآمد گهرزمین از ۸۵هزار میلیارد تومان عبور کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با نماد «کگهر» در بورس، طی ۹ماه منتهی به ۳۱شهریور ۱۴۰۵ توانست درآمدهای عملیاتی خود را با رشد ۶۱درصدی به حدود ۸۵هزار و ۴۷۱میلیارد تومان برساند. در همین دوره، سود ناخالص شرکت به بیش از ۲۳هزار و ۲۲۸میلیارد تومان و سود خالص آن با رشد ۶۶درصدی به حدود ۱۹هزار و ۸۳۱میلیارد تومان افزایش یافت.