اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 182887

تاریخ: 1401/08/25

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 182887

تاریخ: 1401/08/25

کپی نشانی خبر

سازمان بورس با افزایش سرمایه 60 درصدی بیمه «ما» موافقت کرد

amodi_crop_1

سازمان بورس و اوراق بهادار در نامه‌ای که به امضای مدیر نظارت بر بازار اولیه این نهاد رسیده، موافقت خود را با افزایش سرمایه 8 هزار میلیارد ریالی بیمه «ما» اعلام کرد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از اداره ارتباطات و امور رسانه ها؛در پی موافقت بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر و با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، سرمایه شرکت بیمه «ما» از ۵ هزار میلیارد ریال به ۸ هزار میلیارد ریال و از محل سود انباشته و اندوخته سرمایه‌ای افزایش می‌یابد.

گفتنی است افزایش سرمایه بیمه «ما» پس از مجوز بیمه مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار تهران، منوط به تایید سهامداران در مجمع فوق العاده است.

بر اساس مستندات دریافتی از سازمان بورس،پیشتر طرح توجیهی افزایش سرمایه 60 درصدی شرکت بیمه «ما» از سوی حسابرس و بازرس قانونی شرکت به تایید رسیده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تجلیل از تلاش مؤثر در وصول مطالبات بانك صنعت و معدن

در جلسه هیأت عامل بانک صنعت و معدن، از حسین خسروی کارشناس راهبر بانکی اداره اجرائیات و امور ثبتی این بانک، به پاس عملکرد موفق در وصول مطالبات، به‌ویژه مطالبات ارزی، با اهدای لوح تقدیر به امضای دکتر محمود شایان مدیرعامل بانک تجلیل شد.

توسعه پایدار صنعت فولاد در گرو تکمیل زنجیره، توازن تولید، سرمایه‌گذاری فناورانه و اصلاح سازوکارهای بازار

پنجمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی با موضوع عملکرد و برنامه‌های زنجیره معدن و فولاد و با حضور گسترده مسئولان دولتی، مدیران زنجیره فولاد و تحلیلگران اقتصادی امروز برگزار شد.